NIVEA MEN pregătește Calendarul Bărboșilor, ediția 2019! NIVEA MEN pregătește Calendarul Bărboșilor, ediția 2019!
Bărboșii sunt la mare căutare și în acest an. Ce zici, crezi că ai stofă să faci parte dintre cei mai cei bărboși din... NIVEA MEN pregătește Calendarul Bărboșilor, ediția 2019!

Bărboșii sunt la mare căutare și în acest an. Ce zici, crezi că ai stofă să faci parte dintre cei mai cei bărboși din țară? Pentru toți cei care își poartă barba cu mândrie, NIVEA MEN revine în forță cu ediția 2019 a Calendarului Bărboșilor: nume noi, bărbi noi.

Arată-ne că ai încredere în barba ta și înscrie-te în cadrul celor 12 categorii distincte, pentru cele 12 file din calendar: Cea mai lungă barbă; Cea mai stufoasă barbă; Cel mai popular bărbos; Cea mai arătoasă barbă; Cea mai arătoasă barbă de 3 zile; Cei mai conturați obraji; Cel mai bun combo barbă-freză; Cea mai rotunjită mustață; Cea mai originală formă; Cel mai dichisit bărbos; Cea mai stufoasă mustață; Cel mai grizonat bărbos.

Acceptă provocarea și încarcă pe pagina de Facebook NIVEA MEN o fotografie cu barba ta și #barbosiwanted, în spațiul de comentarii al postării generice de concurs, la una sau mai multe categorii din cele 12, iar juriul va desemna cele mai magnifice bărbi.

Cei 12 câștigători vor participa la un photoshooting cu Alex Gâlmeanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați fotografi români de fashion și lifestyle, cel care a semnat și fotografiile pentru primul Calendar al Bărboșilor.

Concursul are loc în perioada 03 decembrie 2018 – 06 ianuarie 2019, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 16 ianuarie 2019. De asemenea, NIVEA MEN a pregătit şi alte surprize pentru câştigători. Așa că fii pe fază şi înscrie-te pentru singurul calendar din România cu bărboşi!

Pentru o îngrijire specială și un look de pus în calendar, NIVEA MEN a creat uleiul de barbă ce conține extract de brusture, pentru un aspect bogat și neted. Reduce senzația de mâncărime, un simptom frecvent al purtătorului de barbă, și se absoarbe rapid în piele.

Iar pentru bărbații care vor o curățare eficientă, șamponul 2 în 1 Protect & Care pentru păr și barbă este cel care oferă și un plus de hidratare datorită formulei ușoare de îngrijire cu proteine din lapte și aloe vera.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.