Casa METAXA lansează un concurs pe Instagram dedicat exploratorilor Casa METAXA lansează un concurs pe Instagram dedicat exploratorilor
După succesul noii campanii de comunicare ce îi are ca protagoniști pe exploratorii de renume mondial Mike Horn, Laura Bingham și Guillaume Nery, Casa... Casa METAXA lansează un concurs pe Instagram dedicat exploratorilor

După succesul noii campanii de comunicare ce îi are ca protagoniști pe exploratorii de renume mondial Mike Horn, Laura Bingham și Guillaume Nery, Casa Metaxa lansează un concurs pe Instagram dedicat tuturor exploratorilor de zi cu zi.

În perioada 1 decembrie 2018 – 28 februarie 2019, utilizatorii Instagram sunt invitați să-și posteze cele mai grozave explorări, menționând @metaxa.official și utilizând hashtag-ul campaniei #dontdrinkexplore.

Participanții la concurs vor fi prezentați în secțiunea “METAXA’s wall of explorers”, pe site-ul web  www.metaxa.com și cele mai bune fotografii vor avea șansa de a fi repostate.

Autorii celor mai bune fotografii vor fi selectați pentru a trăi o experiență unică, o excursie în Grecia în cadrul programului „Explore Greece” alături de Casa Metaxa în iunie 2019. Norocoșii câștigători vor descoperi frumusețea Greciei și minunile naturii sale, având șansa de a pătrunde în lumea METAXA.

Postează pe Instagram o fotografie din explorările tale folosind @metaxa.official  și #dontdrinkexplore și intră în competiție pentru a câștiga o excursie în Grecia.

Despre concursul „Explore the World, Explore Greece”
Platformă
: Instagram
Perioadă
: 01.12.2018 – 28.02.2019
Reguli
: postați o imagine a celei mai interesante explorări, menționând @metaxa.official și utilizând hashtag-ul campaniei #dontdrinkexplore
Premiu
: o excursie în Grecia în iunie 2019, alături de Casa Metaxa
Clauze și condiții
: aici

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.