O zi la birou… în Drumul Taberelor! O zi la birou… în Drumul Taberelor!
Am părăsit jobul în “companie” acum 5-6 ani. Primii mei pași timizi au fost către o carieră ca freelancer, iar după ce mi-am dat... O zi la birou… în Drumul Taberelor!

Am părăsit jobul în “companie” acum 5-6 ani. Primii mei pași timizi au fost către o carieră ca freelancer, iar după ce mi-am dat seama că pot să fiu propriul șef am pornit și primul proiect… TheTrends.ro! Nu a fost ușor, iar recompensa a început să vină treptat. Nu din prima zi, nici din a doua. Nici din prima lună, dar la sfârșitul primului an de antreprenoriat eram pe plus. Anul acesta am organizat și primul eveniment… Sibiu Food Camp. Programul mi-l fac singur. Nu îmi place să lucrez de acasă și, zi de zi, aleg să îmi mut biroul în funcție de unde am treabă. De ceva timp, am descoperit un loc nou, cool, liniștit. Aproape de casă, de mijloace de transport în comun. Ce mai urmează?

Pentru mine nu există zi în care să nu am o întâlnire, fără să socializez cu cineva sau chiar să lucrăm împreună la anumite proiecte. Și tocmai din această cauză caut mereu locuri în care să îmi arunc laptopul pe o masă, să am și intimitate, dar și cafeaua mereu caldă. Recent, mi-am mutat biroul în Drumul Taberelor. L-am descoperit, nu întâmplător, ci chiar la invitația celor de la Centrul Comercial Drumul Taberelor.

Unde mai pui că e la o aruncătură de băț față de casă. Și uite așa, nu am stat prea mult pe gânduri, iar într-o dimineață mohorâtă am zis. De ce nu? Și, cum stau în Crângași, iar  Centrul Comercial Drumul Taberelor este la un pas de mine (pe Str. Brașov, nr. 25), m-am urcat în tramvaiul 41 și în 12 minute și 43 de secunde eram în fața noului meu birou. Din ziua aceea, bineînțeles.

Îmi stabilisem eu, deja, două întâlniri dar, surpriză, la fața locului, m-am revăzut cu trei prietene și am decis să ne bem cafeaua împreună. Cool, nu?

Eu am ales Starbucks (atenție că au lansat și cafeaua de sărăbători!!!), ele au vrut altceva. Nu le condamn. Fiecare cu preferința lui. J Aici există magazine variate și bine aprovizionate. Dar eu am mai pus pe lângă cafeaua de la Starbucks și o brioșă. Și o gogoașă cu ciocolată. Asta, așa, să nu fie masa goală.

Aș putea spune chiar că am făcut o mică ședință de redacție. Le-am cerut câteva sfaturi legate de un proiect și, da, le-am pus să îmi facă și câteva poze. Locul în sine este bine organizat și este ideal pentru un freelancer. Dar nu numai. Aici îți poți stabili chiar și o întâlnire de afaceri, poți lua prânzul sau poți să îți aduci copiii în locurile special amenajate.

Am râs, am glumit, am și lucrat ceva, dar, între timp, ne-a răzbit și foamea. Ne-am împrăștiat ca furnicile într-un food court luminos, colorat și plin de opțiuni, dotat inclusiv cu un loc de joacă, și fiecare a venit cu altceva la masă.

Burgeri de la Uncle John, Salată de la Crouton, kebun de la Calif, pizza de la Bonita, dar și clătite. Ne-am ghiftuit cu de toate și am reușit, apoi, să mai muncim vreo două ore după prânz. Împreună, dar separat!

Între timp, mi-am adus aminte că nu am plătit factura Telekom, dar am rezolvat-o rapid chiar în incinta Centrului Comercial. Am făcut tot aici cumpărăturile și m-am întors lejer acasă. Tot în 12 minute.

Și, pentru că locul mi-a plăcut așa de mult, am repetat experiența vreo trei zile la rând. Recunosc că este o alternativă excelentă pentru mine. Un spațiu în care găsești de toate. Și chiar mai mult.

Pe scurt, în noul centru Drumul Taberelor poți avea o multitudine de experiențe: conectare, relaxare, socializare, creare de relații, lucru împreună, dar și smart shopping. 

Tot aici, sâmbătă de sâmbătă, se întâmplă ceva… evenimente tematice și întâlniri cu oamenii din cartier, concerte, ateliere și multe lucruri interesante. Dați și voi o tură! Pentru detalii: https://www.facebook.com/DrumulTaberelor/

PS. Și Zâna Boema are biroul  (câteodată) la Drumul Taberelor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.