“Vrei sa fii milionar?”, asteapta copiii sa se inscrie la casting pentru editia speciala de Craciun! “Vrei sa fii milionar?”, asteapta copiii sa se inscrie la casting pentru editia speciala de Craciun!
Cel mai indragit concurs de cultura generala “Vrei sa fii milionar?” vine in intampinarea copiilor de pretutindeni! De Craciun, “Vrei sa fii milionar?” imbraca... “Vrei sa fii milionar?”, asteapta copiii sa se inscrie la casting pentru editia speciala de Craciun!

Cel mai indragit concurs de cultura generala “Vrei sa fii milionar?” vine in intampinarea copiilor de pretutindeni! De Craciun, “Vrei sa fii milionar?” imbraca straie de sarbatoare si ii asteapta pe micutii cei isteti la o editie magica!

Daca ai un copil, cu varsta intre 9-12 ani, si vrei sa afle toata lumea cat este de destept, inscrie-l pe casting.kanald.ro, pentru a-i oferi sansa de a participa la indragitul concurs televizat.

Tot ce au de facut parintii este sa isi inscrie copilul pe https://casting.kanald.ro/castinguri/vsfm/, sa anexeze o fotografie a acestuia si astfel, copilul lor poate concura in cel mai indragit si longeviv quiz de cultura generala din lume, “Vrei sa fii milionar?” si, de ce nu, deveni milionar!

Teo Trandafir, gazda show-ului, ii asteapta pe micutii Einstein cu “tolba” plina de premii, intr-o editie unica, dedicata lor, copiilor, de Sarbatori, la Kanal D.

#Atentie! Castingul se adreseaza doar copiilor!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.