Late Media Lunch at EMTE Late Media Lunch at EMTE
Dacă ai auzit până acum de EMTE, cu siguranță te-ai întrebat de unde provine acest nume. Misterul îl vom elucida chiar acum: eat, meet,... Late Media Lunch at EMTE

Dacă ai auzit până acum de EMTE, cu siguranță te-ai întrebat de unde provine acest nume. Misterul îl vom elucida chiar acum: eat, meet, taste, emotion. Aceste patru cuvinte simple au o însemnătate puternică, pentru că descriu valorile acestei locații situate în București, pe Calea Floreasca, nr.77.

Săptămâna aceasta ne-am dat întâlnire, blogerii și vedetele din București, direct la locație, pentru degustarea preparatelor pregătite de chef Dragoș Tudoran. Printre invitați au fost: Cosmina Păsărin, Silviu Tolu, Cristina Bleciu, Sensy, Marian Crăciun și mulți alții.

Specificul EMTE este reprezentat de burgerii în combinații neobișnuite realizați din brioșe în loc de chifle, care conțin mult unt. Poți alege dintre brioșe verzi cu spirulină, brioșe roșii din pudră de sfeclă, brioșe negre pentru pește din cerneală de sepie sau brioșe normale pentru burgerii clasici. Meniul urmează să fie diversificat, adăugând și alte bunătăți pe lângă burgerii reprezentativi.

Însă nu doar mâncarea este importantă când alegi unde să ieși să iei masă, ci și decorul, echipa și ambientul unei locații. EMTE este un bistro primitor, luminos, cu un design minimalist și modern, realizat de Mario Tarsitu.

De asemenea, locatia dispune de un parteneriat cu MINI AutoCobalcescu, deoarece stim cu totii: mini burgers need a Mini Cooper. 🙂

Acest bistro se bucură și de nominalizarea în TOP Gault & Millau, la categoria localuri POP. Pentru această nominalizare, locația a fost vizitată de o echipă de români și o echipă internațională pentru evaluarea meniului, a delicateselor culinare, dar și a design-ului și pregătirii profesionale a echipei.

Așadar, eu îl recomand. Merită tot drumul până pe Calea Floreasca 77, pentru o masă specială servită la EMTE.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.