LaCercei lansează Artizan Urban LaCercei lansează Artizan Urban
Producătorul de accesorii steampunk LaCercei își diversifică portofoliul prin proiectul Artizan Urban ce se dorește a fi o alternativă reală, creativă, pentru cadourile de... LaCercei lansează Artizan Urban

Producătorul de accesorii steampunk LaCercei își diversifică portofoliul prin proiectul Artizan Urban ce se dorește a fi o alternativă reală, creativă, pentru cadourile de business lipsite de personalitate.

Cu aceeași măiestrie și migală și folosind aceleași materiale inedite, Diana – posesoarea mâinilor magice care au dat viață LaCercei – construiește, sub umbrela Artizan Urban, personaje și peisaje elaborate, simboluri și alegorii la cerere, pentru cei care doresc să ofere cadouri deosebite, încărcate de emoție.

Îmbinând iscusit piese electronice sau ale ceasurilor cărora le-a trecut timpul, motorașe și diverse alte angrenaje, dar și bucăți reciclate de lemn sau de plastic, din atelierul Artizan Urban au ieșit, până acum, tablouri inedite cu unicorni și stomatologi, simboluri din celebrul serial Game of Thrones și sigle ale unor mărci de renume, precum Apple sau BMW.

Până acum, în portofoliul Artizan Urban s-au mai adunat o serie de tablouri cu autoturisme și motociclete, precum şi bijuterii și accesorii pentru bărbați: butoni și papioane. Produsele se realizează doar la comandă, în funcţie de specificaţiile clientului, acestea fiind unicat. Portofoliul poate fi consultat la adresa www.artizanurban.ro, iar comenzile pot fi trimise prin secţiune Contact a website-ului.

LaCercei a luat naştere în anul 2012, fiind printre primii producători de accesorii steampunk din România, însă numele său provine de la primele bijuterii meşterite, cerceii din lemn. Între timp, gama de produse s-a diversificat, astfel încât, pentru a păstra legătura acestora cu numele website-ului, Diana trimite o pereche de cercei cadou la fiecare comandă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.