FUTURE.LOVE by Kevin.Murphy FUTURE.LOVE by Kevin.Murphy
Starea curenta in fashion este una de individualism. Acum nu mai exista anotimpuri, doar temperatura și alegere. Abordarea Kevin.Murphy este de a crea texturi... FUTURE.LOVE by Kevin.Murphy

Starea curenta in fashion este una de individualism. Acum nu mai exista anotimpuri, doar temperatura și alegere. Abordarea Kevin.Murphy este de a crea texturi indraznete și lungimi in functie de personalitate; acestea sunt transpuse in cea mai noua colectie: FUTURE.LOVE.

Pe masura ce in moda sunt abordate noi lungimi și texturi noi, colectia exploreaza noi dimensiuni ale personalizarii și individualitatii, incurajand fiecare persoana sa imbratișeze și sa-si iubeasca pe deplin aspectul. Suntem intr-un moment in care tendintele sunt mult mai statornice si traim intr-o lume a diversitatii și a acceptarii.

Cei din echipa KEVIN.MURPHY cred ca viitorul este iubire și ne incurajeaza sa fim indrazneti și sa acceptam frumusetea naturala. Temele FUTURE.LOVE intruchipeaza deschiderea, iubirea de sine și acceptarea, prin textura indrazneata și lungimea variata a parului. Colectia sarbatorește diversitateaa, frumusetea naturala și incurajeaza imbratisarea individualismului.

Sub umbrella individualitatii, TOPLINE a gazduit saptamana aceasta evenimentul de lansare a acestei colectii. Invitatii au fost rasfatati de la prima ora a diminetii, bucurandu-se de hairstyling-uri  realizate chiar de trainerul international Parul Paz Bamrolia – Kevin.Murphy Style Master.

In spiritul sarbatorilor de Craciun, Xmas Kiturile Kevin.Murphy sunt rasfatul ideal: HYDRATE AND REPAIR , ANGEL BODY , TEXTURED BLONDE, REPAIRED AGAIN.

Iar daca doriti sa dati un refresh culorii, ingerii Kevin.Murphy din colectia Coloring.Angels sunt cei pe care trebuie sa-i ascultati: BLONDETOURAGECOLOURING.ANGELS. Patru noi tratamente de potentare a culorii  ce adauga  stralucire de lip gloss tonurilor existente, neutralizeaza culorile nedorite și  imbunatatesc longevitatea culorii.

 

Produsele contin ingrediente ce iubesc parul, cum ar fi extracte din frunze de maslin, extracte de ceai verde și ulei din semințe de struguri. Cei mai noi “Angels” hidrateaza parul, imbunatațind în același timp flexibilitatea și adaugând protecție.

Cele patru noi nuante, AUTUMN, COOL, CRYSTAL și SUGARED, adauga tonuri subtile de culoare și stralucire incredibila parului ( alaturi de Blonde.Angel, tratamentul deja existent).

AUTUMN.ANGEL adaugă o nuanța soft de caisa rose,  pentru blondele naturale sau care au nuante rose gold, in timp ce COOL.ANGEL potenteaza nuanțele reci, cenusii si indepărtează nuanțelele portocalii din par. Folositi SUGARED.ANGEL pentru un bej crem, vanilat si pentru a indeparta tonurile calde; creeaza tonuri luminoase de caramel. Iar daca doriti sa oferiti un boost culorii existente utilizati CRYSTAL.ANGEL, acesta fiind un tratament clear.

Produsele pot fi achizitionate din magazinul TOPLINE sau online, de pe topline.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.