S-a lansat CENTRALA, cel mai nou concept de escalada, yoga și parkour din Cluj-Napoca S-a lansat CENTRALA, cel mai nou concept de escalada, yoga și parkour din Cluj-Napoca
CENTRALA este cel mai mare spațiu adresat pasionaților de escaladă, parkour și yoga din Cluj-Napoca, aceasta situându-se pe o suprafață de peste 500mp. Proiectul... S-a lansat CENTRALA, cel mai nou concept de escalada, yoga și parkour din Cluj-Napoca

CENTRALA este cel mai mare spațiu adresat pasionaților de escaladă, parkour și yoga din Cluj-Napoca, aceasta situându-se pe o suprafață de peste 500mp. Proiectul este alcătuit din sala de parkour, prima de acest tip din Cluj-Napoca, amenajată împreună cu cei de la Primitive, studioul de yoga realizat în parteneriat cu Mandala Yoga și sala de escaladă de 12 metri înălțime, cea mai înaltă din oraș.

Proiectul este dezvoltat de către o echipă de tineri clujeni din care face parte si  Vlad Căpușan, inițiatorul acestui concept. Vlad Căpușan are în palmares expediții pe crestele muntoase din Europa și din Asia, respectiv 10 expediții în  Himalaya, pe vârfuri cu altitudini între 6.000 și 8.000 de metri. De asemenea, Vlad a participat, în calitate de explorator, la expediții organizate în Europa, Orientul Mijlociu, Rusia, America de Nord și de Sud, Asia Centrală.

Spațiul este situat în Piața 1 Mai din Cluj-Napoca și oferă un panou de escaladă și bouldering de aproximativ 700 mp, cu o amprentă la sol de circa 250 mp și o înălțime de 12 metri, un studio de Yoga foarte primitor și prima sală de parkour din municipiul Cluj-Napoca.

Dezvoltatorii proiectului au drept obiectiv pentru primul an de activitate afaceri de peste  90.000 euro și un trafic de peste 1000 de oameni.

„Acest concept a luat naștere din pasiunea noastră pentru un alt tip de activitate fizică. Sala de escaladă poate constitui un preambul pentru cei care vor cocheta, eventual, cu alpinismul. Sala de parkour, prima din Cluj-Napoca, va răspunde celor mai exigente nevoi de adrenalină. Sala de Yoga va fi spațiul ideal pentru meditație și regăsirea sinelui. Obiectivul nostru este de a propune clujenilor o evadare din cotidian și ne dorim ca CENTRALA să devină o comunitate în adevăratul sens al cuvântului”, declară Vlad Căpușan, unul dintre fondatorii proiectului.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.