Călător cu simțurile! Călător cu simțurile!
Pentru mine este destul de simplu. Trăiesc ca să călătoresc! Și, din fiecare călătorie, mă întorc mereu cu aminitiri care îmi dau energie, până... Călător cu simțurile!

Pentru mine este destul de simplu. Trăiesc ca să călătoresc! Și, din fiecare călătorie, mă întorc mereu cu aminitiri care îmi dau energie, până când plec din nou la drum.

Asta o știți și voi. Din discuțiile noastre. Din postările de pe Instagram sau din cele de pe Facebook. Cu mulți dintre voi mă întâlnesc săptămânal și povestim, iar și iar, despre trip-urile noastre. Scurte, lungi… dar mereu intense. Despre ce urmează să vizităm, despre restaurantele pe care le „testăm”, despre gusturile fiecăruia dintre noi.

Și nu mă opresc aici. Îmi place să scriu despre vacanțele noastre, despre experiențe noi, despre mâncare, despre tot ce îmi provoacă simțurile. Asociez fiecărei destinații un miros, de obicei …. de mâncare. Și uite așa, pot spune că, Napoli miroase a pizza si parfum proaspăt de lămâie, condimentele îmi amintesc de Dubai (un loc pe care nu trebuie să îl considerați doar bun pentru plajă), mirosul de mare și fructe de mare mă duce cu gândul la vacanțele în Grecia.

Și, slavă Domnului, aici am mâncat cele mai bune fructe de mare. Pe malul mării, în Creta. Proaspete… aruncate pe grătar și stropite doar cu zeamă de lămâie. Doar când îmi aduc aminte de mirosul acela, îmi vine să dau timpul înapoi. Un adevărat deliciu care îți trezește toate simțurile.

Cel puțin o dată pe an vizităm Budapesta pentru a simți gustul acela intens de gulaș și pentru dulceața din Somlói galuska, desertul favorit al ungurilor și unul renumit peste granițele lor. Unde mai pui că, an de an, pentru noi a devenit o tradiție să vizităm satele săsești din Transilvania. Aici totul miroase diferit. Aerul este curat și poți să respiri cu adevărat. Mâncarea îți dă șah mat papilelor gustative, iar când treci prin câmpurile de tuberoze din Hoghilag, poți spune că trăiești cu adevărat.

În schimb, când suntem acasă, în week-end, diminețile noastre împreună au miros de croissante și cafea, pentru că ne plac escapadele la Paris, iar după amiezele noastre au miros de prăjituri …. pentru că iubim Viena. Călătoriile la părinți ne duc mereu cu gândul la copilărie, iar mirosul de cozonac de Crăciun sau Paște te face mereu să plutești. Și, de ce nu, să te gândești la o nouă vacanță.

Dacă mă întrebați cum mă pregătesc pentru călătorii, vă pot răspunde simplu. Lăsând la o parte bagajele și chestiile birocratice, trebuie să știți că amintirile se păstrează atunci când simțurile voastre sunt la 100%. Iar pentru asta, recunosc că igiena nazală este o parte importantă într-o călătorie.

Igiena nazală este la fel de importantă precum igiena dentară sau cea a urechilor. Nasul este prima barieră împotriva infecțiilor, poluării, și, dacă este îngrijit cum trebuie, el va acționa ca un purificator natural al aerului pe care îl respirăm. De asta trebuie îngrijit zilnic.

Igiena nazală constă în curățarea nărilor și a mucoasei nazale cu apă de mare pentru a ajuta la îmbunătățirea funcției de filtrare. Vreau să știți și voi că igiena nazală este esențială pentru menținerea sănătoasă a nasului, a urechilor și a gâtului. O igienă deficitară poate duce la răceală, gripă sau otită. Dar nu cred că vreți să treceți prin așa ceva.

De aceea, pentru curățarea zilnică și hidratarea nasului, Nosette Classic are un produs care oferă 100% ajutor natural, delicat și eficient, ca spray izotonic cu filtru antibacterian, pentru a menține funcția nazală și îngrijirea zilnică pentru pacienții începând de la un an.

Dintre toate produsele cu apă de mare, Nosette are cea mai pură apă, fiind apă extrasă din Marea Adriatică, una dintre cele mai curate și bogate mări din lume în oligoelemente. De asemenea, față de alte produse, acesta are un termen de valabilitate nelimitat.

Eu cred că este un ajutor bun pentru a „mirosi” cele mai bune vacanțe!

See u next time!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.