McDonald’s a deschis primul restaurant din Focșani McDonald’s a deschis primul restaurant din Focșani
Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de expansiune și deschide al 74-lea restaurant McDonald’s din țară. Noul restaurant, cu... McDonald’s a deschis primul restaurant din Focșani

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de expansiune și deschide al 74-lea restaurant McDonald’s din țară. Noul restaurant, cu o suprafață de 929 de metri pătrați, a fost inaugurat în urma unei investiții de 4,9 milioane de lei și are o echipă de 65 de angajați pregătită să întâmpine clienții cu multe zâmbete și surprize frumoase.

Restaurantul din Focșani dispune de 75 de locuri în interior, 64 de locuri pe terasă, o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări și își primește clienții într-o atmosferă familiară cu un design modern.

„Focșani este unul dintre orașele în care ne-am dorit foarte mult să fim prezenți și ne bucurăm să inaugurăm primul restaurant McDonald’s pentru comunitatea de aici. Încă de la anunțarea parteneriatului, am fost primiți cu entuziasm, ceea ce ne bucură și ne ambiționează deopotrivă. Suntem aici după o investiție importantă și ne dorim să devenim un partener de încredere pentru comunitate. Cu noul restaurant din Focșani, McDonald’s își mărește familia de angajați cu o echipă locală de 65 de oameni, iar recrutările continuă, deoarece avem mereu o ușă deschisă pentru cei ambițioși,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.  

Restaurantul le aduce clienților din Focșani experiența unică McDonald’s cu un design inovator, produse proaspete, pregătite pe loc la comanda fiecărui client și o serie de facilități pentru întreaga familie. Clienții din Focșani își vor putea aduce copiii la locul de joacă dedicat acestora, vor putea comanda chiar din mașină, trecând prin drive-thru, și se vor putea bucura de cele mai bune cafele și prăjituri la McCafé. Restaurantul include kiosk-uri digitale pentru plasarea comenzilor și panouri de meniu digitale pentru îmbunătățirea și simplificarea interacțiunii în restaurant.

Cu ocazia deschiderii, McDonald’s întâmpină clienții cu o ofertă valabilă în perioada 12-14 noiembrie: fiecare produs Big Mac, McChicken, porție de cartofi sau cafea McCafé tall este însoțit de un al doilea produs din partea casei.

Cu 74 de restaurante în 22 de orașe din România, McDonald’s primește zilnic peste 200.000 de clienți și are o echipă formată din 5.000 de angajați care se asigură în fiecare zi că oferă cea mai bună experiență fiecărui client. Până la finalul acestui an, McDonald’s plănuiește inaugurarea altor cinci noi restaurante.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.