Carrefour România inaugurează primul hipermarket din Roman Carrefour România inaugurează primul hipermarket din Roman
Carrefour România deschide pe 8 noiembrie primul hipermarket din Roman, în interiorul celui mai modern centru comercial din oraș, Roman Value Centre, ajungând astfel... Carrefour România inaugurează primul hipermarket din Roman

Carrefour România deschide pe 8 noiembrie primul hipermarket din Roman, în interiorul celui mai modern centru comercial din oraș, Roman Value Centre, ajungând astfel la 33 de magazine în acest format la nivel național.

Hipermarketul Carrefour Roman le aduce locuitorilor din regiune un nou univers gastronomic, cu ingrediente pentru toate gusturile, produse proaspete aduse direct de la producători locali – sub conceptul de filiere ale calităţii, sute de produse bio la preţuri foarte bune, dar şi produse non-alimentare de calitate, însoţite de sisteme moderne de comenzi şi plată, menite să reducă timpul dedicat cumpărăturilor.

Caracteristicile noului hipermarket din Strada Mihai Viteazul, Nr. 3, Roman:

 • suprafață de vânzare de 300 m2
 • 300 de angajați
 • aproximativ 500 de locuri de parcare, gratuite
 • 17 de case de marcat, dintre care 4 case rapide „SELF SERVICE
 • WI-FI gratuit
 • program: luni – duminică: 8:00 – 22:00
 • contact: 0374 666 600

„Întregul concept al magazinului a fost construit ca răspuns la nevoile locuitorilor din Roman care sunt cumpătaţi, aleg lucruri de calitate, nu le place să piardă timpul şi pun mare preţ pe grija faţă de familiile lor, oferindu-le tot ce este mai bun. Și dincolo de aspectele practice, respectă tradiţiile, dar privesc spre viitor. Astfel, am transpus ce am învățat despre oamenii locului în universul gastronomic Carrefour, pe care vă invităm să îl descoperiți. În plus, experienţa cumpărătorilor va fi întregită de o serie de servicii moderne, un mix de inovaţie şi tehnologie la toate nivelurile – de la consiliere in alegerea produselor la case rapide si aplicatii online de comanda si plată, pentru cea mai relaxată călătorie la cumpărături”, spune Alexandru Bura, Director hipermarket Carrefour Roman.

Universul gastronomic dedicat oraşului Roman reuneşte peste 40.000 de produse, dintre care : legume-fructe proaspete de la producătorii locali, alături de care am dezvoltat programul „filierele calităţii” – şi care garantează calitatea, aroma şi gustul tradiţiilor româneşti, peste 200 de sortimente de carne roșie (miel, vită, porc) și pasăre şi peste 50 de sortimente de pește proaspăt și fructe de mare. De asemenea, clienţii pot alege din cele peste 3.000 de produse marcă proprie sau sutele de produse bio, la preţuri foarte bune – totul pentru ca gătitul acasă să se transforme într-un adevărat festin.

Specialiştii de la raioanele de legume-fructe, gastronomie, pește și măcelărie, gastronomie, și brutărie-cofetărie vin în întâmpinarea clienţilor cu sugestii şi informaţii care să îi ghideze în alegerea produselor şi le pun la dispoziţie servicii complementare, precum curăţarea peştelui şi comandarea specială de torturi sau prăjituri.  Iar pentru cei care nu au timp sa gătească acasă, dar îşi doresc să încerce reţetele preparate în zona de gastronomie din magazin, Carrefour le oferă opţiunea comenzilor online cu livrare la domiciliu prin intermediul aplicaţiei Gurmandio.

Pe lângă universul gusturilor, romaşcanii vor găsi în magazin o gamă largă de articole de îmbrăcăminte marca TEX, o sumedenie de produse dedicate îngrijirii şi amenajării casei şi peste 98 de mărci de electronice și electrocasnice – la preţuri promoționale. Acestea sunt însoțite de sute de alte opțiuni și modele, disponibile pe carrefour.ro, care reunește peste 180.000 de produse non-alimentare. În funcţie de preferinţe, clienţii își pot selecta produsele, apoi fac comanda online şi beneficiază de livrarea lor la domiciliu sau de ridicarea acestora din hipermarket, prin serviciul Click&Collect.

Gama produselor este completată de folosirea unor tehnologii dedicate unei mai bune eficientizări a timpului petrecut la cumpărături:

 • Casele de marcat „SELF SERVICE”, prevazute cu sisteme care oferă posibilitatea clienţilor să scaneze rapid și să plătească singuri, în același loc, produsele cumpărate, fără a mai aştepta la coada.
 • Aplicaţia Carrefour Pay prin intermediul căreia clienţii pot verifica preţurile din magazin sau plăti cumpărăturile direct din aplicaţie, la casele de marcat.
 • „CASA FAMILIEI” este casa prioritară pentru părinți și copii, fără produse de impuls nerecomandabile minorilor, și unde cei mici sunt întâmpinaţi de casiere costumate în personaje de poveste.

În plus, noii clienți Carrefor Roman se vor putea bucura și de alte servicii:

 • Cardul Carrefour (emitere şi plata cu cardul de credit Carrefour, pentru a plăti cumpărăturile în rate şi fără dobândă);
 • Multipay (magazinul acceptă multiple modalităţi de plată: cash, card, bonuri de masă, contactless, CarrefourPay);
 • MoneyGram ( transfer de bani prin MoneyGram în România și în străinătate);
 • Pay Point (plata facturilor prin intermediul serviciului PayPoint pentru utilităţ­i, rate, asigurări, credite etc.);
 • Bilete pentru evenimente (achizi­ţionare de bilete pentru concerte, spectacole, meciuri prin Eventim);
 • Loteria Română –lozuri și jocuri (jocuri loto şi loz instant la casele de marcat);

Extinderea garanţiei (produsele electro-IT pot beneficia de extinderea garanț­iei cu 3 ani);

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.