BoemUrban, marketplace de fashion online BoemUrban, marketplace de fashion online
BoemUrban, magazinul online de fashion lansat de antreprenoarea Magda Cojanu în anul 2015 își deschide platforma e-commerce către alte branduri de fashion pentru a... BoemUrban, marketplace de fashion online

BoemUrban, magazinul online de fashion lansat de antreprenoarea Magda Cojanu în anul 2015 își deschide platforma e-commerce către alte branduri de fashion pentru a oferi publicului său o gamă cât mai variată de piese vestimentare originale. Acesta va deveni, practic, primul marketplace de fashion online dedicat unui concept vestimentar unic!

BoemUrban s-a evidențiat încă de la lansare prin colecții de îmbrăcăminte originale, nonconformiste, cu piese realizate din materiale naturale, cu broderii, inserții și aplicații tradiționale.

Fondatoarea BoemUrban propune, prin lansarea marketplace-ului, o noutate în e-commerce-ul românesc, aducând împreună creatori, producători și importatori ale căror produse reprezintă o alternativă la produsele mass-market.

Fiecare furnizor are posibilitatea de a-și administra catalogul de produse, dar și comenzile, din platforma BoemUrban.ro. Aceasta a avut parte de o investiție semnificativă în partea tehnică, de aproximativ 340.000 lei printr-o schemă de Minimis în cadrul Programului de Dezvoltare a Comerțului implementat de Ministerul pentru Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în 2017. Am vrut să ne asigurăm că experiența în marketplace este una impecabilă atât pentru clienți cât și pentru seller. Numitorul comun al furnizorilor noștri este lipsa de prejudecată când vine vorba de creativitate, croială, textură și inovație”, spune Magda Cojanu, owner BoemUrban.

Magazinul se pregătește și pentru Black Friday cu stocuri și discount-uri semnificative. Produsele ce urmează să intre în cel mai așteptat eveniment de reduceri din România sunt  importate din India, Thailanda și Italia și create în ateliere autohtone, manual, în serii limitate.În plus, colecțiile aduc diversitate atât la nivel de produse cât și la nivel de mărimi, platforma având o secțiune dedicată mărimilor mari.

Mie mi-au facut deja cu ochiul cateva produse din categoria asimetrice  şi supradimensionate de pe  https://www.boemurban.ro/ ! Vouă?

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.