Cum arată noul BMW Seria 8 Cabriolet – GALERIE FOTO Cum arată noul BMW Seria 8 Cabriolet – GALERIE FOTO
BMW îşi continuă ofensiva de modele în segmentul de lux prin prezentarea automobilului sport decapotabil care explorează cele mai înalte culmi ale flerului dinamic,... Cum arată noul BMW Seria 8 Cabriolet – GALERIE FOTO

BMW îşi continuă ofensiva de modele în segmentul de lux prin prezentarea automobilului sport decapotabil care explorează cele mai înalte culmi ale flerului dinamic, emoţionalului şi exclusivităţii. Noul BMW Seria 8 Cabriolet duce dinamismul emblematic BMW şi eleganţa liniilor decapotabile în segmentul de lux.

Trenul de rulare şi tehnologia şasiului dezvoltate pentru gama de modele BMW Seria 8 şi structura caroseriei cu rigiditate superioară oferă platforma ideală pentru fuziunea între performanţele sportive deosebite şi confortul călătoriei pe distanţe lungi pe care le furnizează noul BMW Seria 8 Cabriolet.

Caracterul modern al automobilului este subliniat de sistemele sofisticate pentru asistarea conducătorului, sistemul de control şi afişare de ultimă generaţie şi cea mai recentă tehnologie de conectivitate care include Asistentul Personal Inteligent BMW.

Două motoare foarte puternice vor fi disponibile la lansarea din martie 2019. Propulsorul V8 pe benzină, ce oferă 390 kW/530 CP, de la BMW M850i xDrive Cabriolet intră în scenă prin livrarea plină de caracter a puterii şi acustica potrivită. BMW 840d xDrive Cabriolet este echipat cu un motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, care dezvoltă 235 kW/320 CP.

Noul limbaj de design al mărcii BMW utilizează linii trasate cu precizie şi suprafeţe musculoase pentru a oferi noului BMW Seria 8 Cabriolet o aură distinctivă definită în egală măsură de calitatea sportivă şi eleganţa absolută. Cu o lungime de 4.843 de milimetri, o lăţime de 1.902 milimetri şi o înălţime de 1.339 de milimetri, dar şi un ampatament de 2.822 de milimetri şi un ecartament de 1.619 milimetri (faţă) şi 1.642 de milimetri (spate), dimensiunile sale le egalează aproape cu exactitate pe cele ale BMW Seria 8 Coupé. Caroseria realizează o formă extinsă dinamic, în special când acoperişul este coborât.

Datorită spoilerului frontal proeminent, partea din faţă a automobilului se bucură de o prezenţă sportivă, evidenţiată de prizele de aer largi. Acestea ies şi mai puternic în evidenţă  la BMW M850i xDrive Cabriolet (ca echipare standard) şi BMW 840d xDrive Cabriolet (ca parte a pachetului M Sport opţional). Farurile LED adaptive fac parte din configuraţia standard.

Totodată, farurile BMW laser – disponibile opţional – cu luminare variabilă a drumului şi Selective Beam generează o rază de acţiune a fazei lungi de aproximativ 600 de metri. Liniile orizontale, blocurile optice care se extind mult în flancuri şi o a treia lumină de frână integrată în capota portbagajului contribuie la impresia lată şi joasă creată de partea spate.

  • Meda Boursaw

    07/03/2019 #1 Author

    Super rubrique, n’hésite pas à visiter mon site si tu chasses des informations ou des produits sur ce contenu.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.