SKECHERS lansează Street Collection by Camila Cabello şi în România SKECHERS lansează Street Collection by Camila Cabello şi în România
„Havana, ooh na-na!!” – cântăreța de origine cubaneză, iubită de milioane de fani, Camila Cabello, nu este străină de lumina reflectoarelor! SKECHERS USA dezvoltă... SKECHERS lansează Street Collection by Camila Cabello şi în România

„Havana, ooh na-na!!” – cântăreța de origine cubaneză, iubită de milioane de fani, Camila Cabello, nu este străină de lumina reflectoarelor! SKECHERS USA dezvoltă și comercializează o gamă largă de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, precum și o gamă de înaltă performanță pentru femei și bărbați! Ȋmpreună, au lansat o nouă colecție de damă, semnată de artistă: SKECHERS Street Collection!

Inițial disponibilă pe piața din SUA, noua colecție a fost lansată oficial în România pe 30 octombrie 2018. Cunoscuți pentru stil și confort, pantofii din noua colecție sunt inspirați de energia și naturalețea Camilei.

Fiecare pereche de pantofi semnată de artista cubaneză poartă amprenta personalității ei: “Anul acesta este începutul unui nou capitol pentru mine, atât în ceea ce privește cariera mea muzicală, cât și perspectiva generală asupra vieții personale – și sunt încântată să pășesc în această călătorie alături de SKECHERS. Abia aștept să împart cu cei din jur pozitivismul meu și să inspir oamenii în alegerea unor ținute care să îi reprezinte, în calitate de cel mai nou ambasador SKECHERS”.

Noua colecție include pantofi în combinații de culori îndrăznețe: alb și auriu, pantofi strălucitori negri sau roz, pantofi albi sau negri cu accente multicolore strălucitoare. Pentru cei aflați în căutarea unei perechi de încălțăminte de zi cu zi, care completează orice ținută, SKECHERS Street Collection prezintă pantofii uni – albi, aurii sau negri.

Articolele de încălțăminte vor fi disponibile atât în magazinele SKECHERS, cât și în magazinele specializate. SKECHERS este prezent pe piața din România cu trei magazine proprii în București – Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center – și un magazin în Brașov, în Coresi Shopping Resort.

Produsele SKECHERS sunt disponibile în Statele Unite ale Amercii și în peste 170 de țări și teritorii la nivel global, în magazinele de specialitate și în peste 2600 de magazine proprii, atât online, cât și offline. Compania își administrează afacerile internaționale printr-o rețea globală de distribuitori, parteneri din Asia și Orientul Mijlociu, filiale locale în Canada, Japonia, Europa și America Latină.

Din portofoliul actual al ambasadorilor SKECHERS fac parte artistul Meghan Trainor, actorul Rob Lowe, modelul și actrița Kelly Brook, personalitatea TV Brooke Burke-Charvet și legende atletice precum David Ortiz, Joe Montana, Sugar Ray Leonard și Howie Long, alături de atleți de elită pentru divizia de pantofi sport de performanță SKECHERS.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.