Pantofii din piele naturală, ȋn topul preferințelor româncelor! Pantofii din piele naturală, ȋn topul preferințelor româncelor!
Conform unui studiu realizat de cei de la “Diane Marie”, a reieşit că ȋn topul preferințelor româncelor în ceea ce privește încălțămintea se regăsesc... Pantofii din piele naturală, ȋn topul preferințelor româncelor!

Conform unui studiu realizat de cei de la “Diane Marie”, a reieşit că ȋn topul preferințelor româncelor în ceea ce privește încălțămintea se regăsesc pantofii din piele naturală. În culori inspirate din natură și tocuri cu inserții geometrice, fabricați în România.

Datele lor statistice ne indică, totodată, și topul celor mai populari pantofi made in Romania marca Diane Marie:

  • Pantofii din piele naturală bleumarin, cu tocul gros, îmbrăcat in piele naturală cu imprimeu tot bleumarin, sunt o alegere potrivită pentru o ținută office.
  • Pantofii din piele naturală verde, cu tocul gros, imprimat cu dungi verzi pe fundal negru, sunt ideali pentru o persoană activă, cu nenumărate întâlniri de business.
  • Pantofii stiletto din piele naturală bordo sidef, cu toc înalt, pot fi integrați cu ușurință într-un outfit de zi, dar și de seară, în cadrul unei cine elegante, sau la teatru.
  • Pantofii din piele naturală albastră, cu toc jos și gros, îmbrăcat în piele de imprimeu tot albastru, sunt ideali pentru persoanele care stau mult în picioare sau merg mai mult pe jos.
  • Balerinii din piele naturală cu imprimeu din forme geografice complexe, divers colorate, pe fundal negru, sunt recomandați în zilele în care îți dorești să iei o pauză de la tocuri, pentru plimbări relaxante în parc, sau pur și simplu să când ai chef să colinzi orașul în lung și în lat.

Voi ce tip de pantofi preferaţi?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.