ASLAVITAL MINERALACTIV- un nou design de ambalaj ASLAVITAL MINERALACTIV- un nou design de ambalaj
Farmec – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România! Pentru a ţine pasul cu... ASLAVITAL MINERALACTIV- un nou design de ambalaj

Farmec – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România! Pentru a ţine pasul cu noile tendinţe de pe piata, ASLAVITAL MINERALACTIV de la Farmec, vine cu soluţii inovatoare pentru consumatorii săi, ca răspuns la nevoia acestora de echilibru, dar şi de protecţie ȋmpotriva poluării urbane. Brand New creează designul ambalajelor noilor produse.

Astfel, produsele cosmetice din gama ASLAVITAL MINERALACTIV au fost modernizate, iar formulele acestora, îmbunătățite, utilizând compuși naturali de excepție, precum argila naturală, recunoscută pentru proprietățile sale miraculoase și pentru beneficiile pe care le are în menținerea echilibrului natural al întregului organism.

Modernizarea gamei de produse a fost surprinsă la nivelul ambalajului, unde îmbunătățirile au vizat ierarhizarea elementelor, pentru a asigura vizibilitate maximă fiecăruia în parte, precum și evidențierea noului ingredient activ, care repoziționează întreaga gamă și adresează nevoia consumatoarelor.

“Abordarea în design a ținut cont de inventarierea elementelor de brand property ale brandului ASLAVITAL MINERALACTIV și perpetuarea celor care aveau importanță atât în recunoașterea brandului/gamei de către consumatorii actuali, cât și a acelora care livrau asociatorii pe care îi doream”, explica Mădălina Oanță, Branding Director Brand New.

“Am păstrat aspectul premium, elegant, menținând percepția de natural, susținută prin ingredientul principal – Argila. În același timp, am introdus elemente care să traducă în mod corect al doilea ingredient (tehnologie, inovație, urban, contemporan)”, adaugă Vlad Bojan, Senior Graphic Designer Brand New.

Gama ASLAVITAL MINERALACTIV este disponibilă în magazinul online www.farmec.ro și în rețeaua de magazine de brand Farmec și Gerovital, precum și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

Reţeaua celor 24 magazine de brand (Farmec și Gerovital) deţinute de Farmec se întinde în 16 orașe și cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 16 magazine Gerovital care se găsesc în București (3 magazine), Cluj-Napoca (2 magazine), Constanța (2 magazine), Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Râmnicu Vâlcea şi Oradea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.