Reflectă-ți stilul cu noile brățări PANDORA Reflexions! Reflectă-ți stilul cu noile brățări PANDORA Reflexions!
Acum două săptămâni, la Gargantua KSLF, a avut loc evenimentul de lansare a noii colecții Pandora Reflexions. Petrecere fabuloasă, la care au luat parte, zic... Reflectă-ți stilul cu noile brățări PANDORA Reflexions!

Acum două săptămâni, la Gargantua KSLF, a avut loc evenimentul de lansare a noii colecții Pandora Reflexions. Petrecere fabuloasă, la care au luat parte, zic eu, peste 200 de invitați: celebrități, designeri, jurnaliști, stiliști și influenceri!

Ne-am bucurat de atmosfera plăcută, dar și de spectacolul oferit de Andrei Leonte și o parte din Play Orchestra! De asemenea, am avut ocazia de a proba  bijuteriile noii colecții Reflexions. Mi-au plăcut la nebunie și despre asta vreau să vă spun câte ceva în rândurile de mai jos!

Dacă până acum ați fost obișnuite cu un stil clasic al brățărilor, de data aceasta, PANDORA a țesut o nouă poveste cu metale prețioase strălucitoare. Vorbim de radiantul PANDORA Shine, arămiul PANDORA Rose și, totodată, sclipitorul argint 925.

Toate, atent meșteșugite sub forma unei brățări împletite flexibile. Concepute special pentru a-ți urma mișcările corpului, acestea se închid și se deschid cu ajutorul unei închizători netede, care asigură o îmbinare perfectă.           

Oglindind feminitatea modernă, design-ul ușor de personalizat aduce oricărei ținute un farmec elegant datorită talismanelor de tip clips, care se potrivesc perfect cu noua brățară. Cu prinderi interioare de silicon, care vor menține talismanele în siguranță, noile bijuterii au forme fine, circulare – un simbol al infinitului, o coroană și un set de cercuri cu pietre sclipitoare –, precum și o nouă reinterpretare a mult-îndrăgitului Medalion Plutitor!

Colecția Reflexions oferă moduri nelimitate de a ne dezvălui stilul personal, demonstrând că încrederea pornește din interiorul nostru. Totodată, încurajează creativitatea și exprimarea personalității în voie!

De la look-uri într-un singur ton, la amestecuri de metale și suprapuneri simple de texturi diferite, va puteși pune într-o nouă lumină cu bijuterii abstracte care vă vor oglindi stilul personal. Cât despre bijuteriile, le găsiți în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net! Eu am, deja, o combinație #PANDORAReflexions preferată!

Care este combinația voastră?

În încheiere, vreau să vă mai spun câteva informații despre companie pe care nici eu, fan Pandora, nu le știam. Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 26,500 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 13,200 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele.

Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale.

Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,500 de magazine-concept.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.