De Halloween, clienții Vitacom primesc cadou un bec halogen ECO De Halloween, clienții Vitacom primesc cadou un bec halogen ECO
Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanți electro-retaileri din România, le pregătește o surpriză clienților care vor alege să cumpere zilele următoare din magazinele... De Halloween, clienții Vitacom primesc cadou un bec halogen ECO

Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanți electro-retaileri din România, le pregătește o surpriză clienților care vor alege să cumpere zilele următoare din magazinele sale.

Campania de Hallowen se va derula în zilele de 30 și 31 octombrie, iar în cadrul acesteia clienții care vor achiziționa produse din categoria electrice în valoare de minimum 50 de lei (TVA inclus), vor avea parte de o surpriză din partea companiei – un bec halogen ECO cadou.

Sloganul campaniei, Nu lăsa întunericul să te cuprindă nici măcar de Halloween, se aliniază focusului companiei pe categoria de electrice din acest trimestru.

Clienții sunt sfătuiți să ceară mai multe informații despre promoție în magazinele Vitacom, pentru a se asigura că îndeplinesc toate criteriile de eligibilitate.

În categoria de electrice se regăsesc: convertoare de tensiune, corpuri de iluminat, prelungitoare, accesorii și consumabile, decorațiuni, aparate de joasă tensiune, surse de alimentare, invertoare tensiune, stabilizatoare și surse de alimentare de urgență.

Vitacom Electronics este prezentă pe piața locală din 1991, oferind produse și accesorii electronice competitive și avantajoase pentru clienții finali, fapt susținut de distincția International Gold Star for Quality, precum și de numeroase titluri acordate de Camerele de Comerț și Industrie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.