Cum să fii propriul tău make-up artist? Cum să fii propriul tău make-up artist?
Simplu! Cei de la NIVEA au pregatit o campanie super-draguta, odata cu lansarea gamei MicellAIR Expert. Produsele te ajuta sa  îți pregătești sau să... Cum să fii propriul tău make-up artist?

Simplu! Cei de la NIVEA au pregatit o campanie super-draguta, odata cu lansarea gamei MicellAIR Expert. Produsele te ajuta sa  îți pregătești sau să îți înlături machiajul ori de cate ori vrei! Poti experimenta diverse stiluri de machiaje profesionale, inspirandu-te din tutorialele Dianei Ionescu, Best Make-up Artist 2017: Eye-liner make-up trends, Lips make-up trends sau  Event make-up trends .

Pentru majoritatea dintre noi, machiajul s-a transformat într-un mod de exprimare. Plecând de la pasiune și ajungând chiar la artă, ne manifestam cele mai diverse emoții prin machiajul pe care alegem sa-l purtam!

Atunci când începi să experimentezi diverse stiluri de make-up folosind produse de machiaj profesionale, este destul de dificil să le îndepărtezi rapid și eficient. Dupa cum spuneam mai sus, Nivea vine in ajutor cu doua produse noi: apa micelară bifazică NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Waterproof și NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer.

Pentru momentul în care îți dorești să reîmprospătezi machiajul sau să îl elimini, poti folosi apa micelară bifazică NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Waterproof, din gama MicellAIR® Expert. Formula cu ulei uscat și ceai negru curăță în profunzime chiar și machiajul rezistent la apă, fără a irita pielea sau a lăsa urme. Este perfect pentru demachierea feței și a ochilor, având grijă să protejeze genele sensibile.

Apa micelară NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Effective înlătură cu ușurință machiajul profesional, iar formula îmbogățită cu extract de ceai negru și complexul MicellAIR® este eficientă și în același timp delicată cu tenul și zona sensibilă a ochilor.

Pentru machiajul rezistent la transfer,  demachiantul de ochi waterproof NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert este ideal. Formula bifazică îmbogățită cu ceai negru, complexul MicellAir® și uleiul uscat atrag impuritățile, machiajul rezistent și mascara waterproof ca un magnet. Este delicat cu zona sensibilă a ochilor și îți protejează genele.

Șervețele micelare waterproof MicellAIR® Skin Breathe Expert, a căror formulă are la bază extract de ceai negru și micele, îndepărtează rapid și eficient chiar și cel mai rezistent machiaj sau mascara rezistentă la apă, având grijă de tenul tău! Fără clătire. Fără frecare agresivă. 0% urme de produs și un ten curat, cu aspect mai sănătos și mai frumos care poate să respire din nou.

Pentru un aspect uniform al pielii și o bază perfectă înainte de aplicarea fondului de ten  poti folosi NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer. Datorită uleiului de migdale și extractului de gălbenele care hidratează eficient pielea, acesta asigură o bază uniformă și netedă, se absoarbe instant în piele și îți oferă o hidratare de lungă durată.

Din punct de vedere preturi, acestea sunt accesibile oricarui buzunar:

Apă micelară bifazică NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Waterproof – 22 RON/buc.

Bază de machiaj NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer  – 25.48 RON/buc.

Apă micelară NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Effective – 22 RON/buc.

Demachiant de ochi waterproof NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert – 14.5 RON/buc.

Șervețele micelare waterproof NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert – 12 RON/buc.

Acestea fiind spuse, lasati-va purtatea de creativitate in machiajul ales, iar daca gresiti, nu va faceti griji, puteti folosi cu usurinta unul din produsele de mai sus.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.