La Veranda Mall se deschide primul CINEMAX La Veranda Mall se deschide primul CINEMAX
Cinemax, cel mai mare operator de cinematografe din Slovacia deschide în Veranda Mall și în premieră în România, primul său cinematograf. Veranda Mall are... La Veranda Mall se deschide primul CINEMAX

Cinemax, cel mai mare operator de cinematografe din Slovacia deschide în Veranda Mall și în premieră în România, primul său cinematograf. Veranda Mall are ca prioritate transformarea cinematografului în punct de atracție pentru iubitorii filmului, unde aceștia vor putea viziona filme de top într-un ambient special alături de servicii premium.

Noul cinematograf va avea 12 ecrane, o suprafață de 2.700 mp și o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri. În ceea ce privește dotările tehnice, noul cinematograf de la Veranda Mall va beneficia de un sistem DOLBY Atmos, proiectoare cu lasere și proiectoare 4k.

Ca o noutate, spațiul dintre rânduri va fi mai mare comparativ cu standardul oferit în majoritatea cinematografelor, pentru un confort sporit al cinefililor. Nu îl ultimul rând, cinematograful va avea 2 săli VIP și un kids lounge – spațiu special dedicat celor mici în care aceștia se vor putea juca înainte de a intra la film.

“Prioritatea noastră rămâne să ne extindem și suntem bucuroși să anunțăm că suntem partenerii celui mai mare lanț de cinematografe din Slovacia la deschiderea primului său cinematograf din România. În plus, e o onoare să vedem un alt business de familie care ni se alătură în dorința noastră de a oferi experiențe cât mai diverse consumatorilor din zona Obor.” a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

“Prin acest proiect ne dorim să aducem publicului din București o experiență diferită și o calitate a serviciilor la cele mai inalte standarde. Avem tot sprijinul Veranda Mall și credem că prin intrarea noastră pe piața de film din România putem să facem aceasta experiența a mersului la cinema mai plăcută și mai relaxantă pentru public in general, pentru familii și copii” a declarat Michal Drobny, Director General

Veranda Mall se află într-un amplu proces de reconfigurare și de extindere a etajului 2, urmând ca în perioada următoare să se deschidă cinematograful dar și o serie de noi magazine Extinderea și modificările aduse spațiului existent vor contribui la atingerea unui grad de ocupare de 98%.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.