Taxify se extinde în România prin lansarea serviciului și în Timișoara Taxify se extinde în România prin lansarea serviciului și în Timișoara
Disponibilă încă din 2016 în București, Taxify a decis să se extindă în acest an și în alte  orașe. După ce în iunie a... Taxify se extinde în România prin lansarea serviciului și în Timișoara

Disponibilă încă din 2016 în București, Taxify a decis să se extindă în acest an și în alte  orașe. După ce în iunie a acestui an a pătruns pe piața clujeană, Taxify, cea mai mare platformă europeană de ride-hailing, își lansează serviciul și în Timișoara.

Lansarea este marcată de reduceri de până la 50% pentru pasageri. De asemenea, Taxify va continua să perceapă comisioane reduse șoferilor parteneri, în concordanță cu strategia companiei de a oferi câștiguri mari acestora. Comisionul perceput în Timișoara va fi de 20%, semnificativ mai mic față de cel al serviciilor similare.

Pentru a sărbători lansarea, comisionul perceput luna aceasta în Timișoara este de doar 10%, ceea ce înseamnă câștiguri cu 20% mai mari pentru șoferii parteneri. Sute de șoferi s-au înscris în platformă până acum.

“Viziunea Taxify este una simplă: șoferi fericiți înseamnă pasageri mulțumiți. De aceea, comisioanele sunt mai mici decât cele percepute de alte aplicații. Dorim să facem transportul urban mai ușor, rapid și la îndemâna unui număr cât mai mare de persoane din toată lumea. Lansarea din Timișoara este un nou pas din acest plan. Deja în al treilea oraș din România, vom continua să ne extindem și să ajutăm cât mai multe persoane să călătorească cât mai ușor”, a declarat Mihai Florea, Country Manager Taxify România.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistrați la nivel global în 25 de țări. Compania a primit de curând o investiție în valoare de 175 milioane de dolari, investitorul principal fiind Daimler, compania din spatele Mercedes-Benz.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.