Noua gama SP ReVERSE schimba strcutura firului de par matur Noua gama SP ReVERSE schimba strcutura firului de par matur
Timpul trece intr-un fel sau altul pentru fiecare dintre noi. Si asta se vede sau se simte. In suflet, in inima, la nivelul tenului... Noua gama SP ReVERSE schimba strcutura firului de par matur

Timpul trece intr-un fel sau altul pentru fiecare dintre noi. Si asta se vede sau se simte. In suflet, in inima, la nivelul tenului sau al parului. Tu cum esti? De ce parte a baricadei? Inchizi ochii sau preferi sa spui STOP efectelor trecerii timpului? Ei bine, daca alegi sa lupti pentru frumusetea, stralucirea si flexibilitatea parului tau, atunci iti spunem „Bine ai venit” in echipa SP.  

SP ReVERSE da timpul inapoi si schimba strcutura firului de par matur. De ce? Pentru ca este perfect adaptata nevoilor acestuia. Bazate pe un complex de restaurare cu vitamine, produsele din gama SP ReVERSE  asigura o curatare excelenta si lasa parul moale la atingere.

Gama SP ReVERSE este formata din:

Sampon Regenerant – se foloseste zilnic deoarece curata delicat si reda parului starea initiala. In plus, acesta protejeaza impotriva deteriorarii ulterioare generata de styling si de factorii externi.

Conditioner Spray – o formula hibrida cu beneficii triple: ingrijire, protectie si forta. Bazata pe polimeri cationici, aceasta targeteaza cele mai deteriorate zone ale podoabei capilare. La fel ca si in cazul samponului, ofera protectie impotriva deteriorarii survenite in urma coafarii si a celorlati factori nocivi din mediu.

Masca Regeneranta – reda supletea si ofera stralucire parului stresat si deteriorat. Este un tratament intensiv cu un nivel ridicat de polimeri de netezire pentru un par moale si matasos. Aceasta sigileaza cuticula, ofera stralucire si face parul mai usor de coafat si mai rezistent.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.