Moroccanoil a lansat noua gamă Moroccanoil Color Complete Moroccanoil a lansat noua gamă Moroccanoil Color Complete
TopLine România, alături de Moroccanoil®, liderul icon global al frumuseții infuzate cu ulei de argan,  au lansat noua colecție Moroccanoil Color Complete.  Este prima... Moroccanoil a lansat noua gamă Moroccanoil Color Complete

TopLine România, alături de Moroccanoil®, liderul icon global al frumuseții infuzate cu ulei de argan,  au lansat noua colecție Moroccanoil Color Complete. 

Este prima incursiune a brandului în zona de colorare. Brandul suprinde din nou cu o abordare revoluționară, de această dată pentru îngrijirea culorii părului vopsit, ferindu-l de drgradare, mătuire ori schimbare a nuanței. Gama include un regim complet de produse ce pot fi folosite atât în salon, cât și acasă.

Noua gamă Moroccanoil Color Complete a fost lansată în România prin intermediul unui eveniment la care au participat numeroși specialiști din industria de frumusețe, influenceri și vedete din showbiz precum Andreea Berecleanu, Corina Bud, Ellie White, Crina Abrudan, Andreea Perju, Oana Roman, Diana Bart, Patrizia Paglieri, Adina Buzatu.

Proprietățile extraordinare ale noii game Moroccanoil au fost explicate și prezentate de invitatul special, Angelo Fraccica, Creative Design Team Educator Moroccanoil, printr-un show de styling cu modele ce au fost vopsite în prealabil cu o zi înainte, iar pe părul lor s-a utilizat noul sistem Chromatech Color Complete.

Moroccanoil Color Complete este prima colecție de acest tip din lume, ce lucrează pe baza unui regim holistic de îngrijire a culorii, având în spate proprietati tehnologice avansate care combat orice sursă ce duce la pierderea culorii: deteriorarea chimică, deteriorarea mecanică, oxidarea dar și deteriorarea cauzată de utilizarea instrumentelor fierbinți (placă, uscător etc). Toate acestea afectează părul vopsit, iar culoarea își pierde din intensitate.

Continuînd tradiția tehnologiei patentate a produselor infuzate cu ulei de argan, Moroccanoil Color Complete introduce pentru prima dată, în exclusivitate, noua tehnologie ArganID™, care se regăsește în toate cele 5 produse ale gamei. Este o tehnologie unică, super avansată, ce infuzează ulei de argan profund în cortexul firului de păr, ajutând simultan la repararea și la sigilarea cuticulei (firul de păr reține din vopsea cantitatea optimă necesară unei culori perfecte).

“Acesta este un moment palpitant pentru brand, momenul în care am pășit către categoria de culoare, aducând pe piață o tehnologie revoluționară pe baza de ulei de argan, anul acesta fiind cel în care celebrăm 10 ani de inovație. Mulțumită colecției Moroccanoil Color Complete, zilele în care trebuia să alegi între păr sănătos, bogat și culoare vibrantă sunt acum istorie!”, declară Carmen Tal, Moroccanoil Co-founder.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.