Huawei Technologies susține pentru al cincilea an educația studenților români Huawei Technologies susține pentru al cincilea an educația studenților români
Huawei, furnizor global inovator în domeniul soluțiilor de tehnologie pentru informații și comunicații, susține pentru al cincilea an educația studenților români printr-o experiență multiculturală... Huawei Technologies susține pentru al cincilea an educația studenților români

Huawei, furnizor global inovator în domeniul soluțiilor de tehnologie pentru informații și comunicații, susține pentru al cincilea an educația studenților români printr-o experiență multiculturală unică, ca parte a unui angajament pe termen lung față de sistemul de educație din România.

Prin programul Huawei Telecom Seeds for the Future, implementat în parteneriat cu Guvernul Român și sprijinit atât de Ministerul Educației Naționale, Ministerului Societății Informaționale, dar și de cele mai mari universități din țară, Huawei recunoaște în talentele de astăzi profesioniștii din domeniul IT&C de mâine și se implică activ cu toate resursele necesare pentru a-i ajuta pe studenți să obțină rezultate remarcabile

Programul Huawei Telecom Seeds for the Future oferă studenților înscriși la facultățile cu profil tehnic dar nu numai, posibilitatea de a urma atât un stagiu de specializare la sediul central Huawei din Shenzen. În urma trainingului, aceștia beneficiază de expunere la cele mai noi tehnologii în domeniu într-un mediu de lucru profesionist, pe durata căreia își însușesc atât noțiuni teoretice, cât și practice, dar și o experiență multiculturală complex în inima Chinei.

Vlad Doicaru, Director Afaceri Publice Huawei România:” Continuăm și în 2018 acest program pentru a oferi celor mai buni studenți șansa unei mai bune pregătiri, cu scopul de a îmbunătăți educația în domeniul IT&C din România, de a reduce decalajul între partea teoretică și cea practică și în vederea dezvoltării unei comunități de talente locale. Telecom Seeds for the Future reprezintă un angajament de durată pe care Huawei și l-a asumat pentru a investi în viitor în România.”

Anul acesta, între 31 august și 15 septembrie, zece studenți din București, Cluj și Craiova au fost trimiși de Huawei România în China, participând timp de o săptămână în Beijing la cursuri intensive de limbă și cultură chineză și vizitând obiectivele turistice și istorice ale orașului. În cea de a doua săptămână a experienței lor s-au mutat la Shenzhen, în campusul Huawei Academy, parte din sediul central al Huawei, unde au avut acces la tehnologiile moderne din laboratoarele Huawei iar specialiștii companiei le-au oferit sfaturi și consultanță.

2018 este al cincilea an în care Huawei a oferit studenților romani posibilitatea de a studia inovațiile în domeniul IT&C și de a cunoaște China. Prin aceasta inițiativă, compania își propune să susțină dezvoltarea tinerelor talente din industrie, pregătind profesioniști pe piața locală.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.