TOP LINE a lansat AGE FIRMING MARY COHR TOP LINE a lansat AGE FIRMING MARY COHR
Joi, 4 octombrie, a avut loc, în magazinul Xpert Beauty Băneasa, lansarea celui mai nou tratament  complet de lifting și fermitate – AGE FIRMING... TOP LINE a lansat AGE FIRMING MARY COHR

Joi, 4 octombrie, a avut loc, în magazinul Xpert Beauty Băneasa, lansarea celui mai nou tratament  complet de lifting și fermitate – AGE FIRMING MARY COHR, în cadrul unui eveniment susținut de carismatica Cynthia Lambert, International Educational Manager Mary Cohr, și la care au participat reprezentanți mass-media, bloggers și influencers din zona de beauty & health.

Invitații au avut posibilitatea să testeze în premiera formulele unicat care se regăsesc în acest tratament. Atmosfera a fost una relaxată, aceștia având posibilitatea să interacționeze cu Cynthia și să afle secretele unui ten perfect.

Soluțiile de înfrumusețare Mary Cohr au la bază produse unicat, dezvoltate în jurul uleiurilor esențiale naturale pure. Filozofia de beauty Mary Cohr constă în înglobarea în soluții de ultimă generație a ingredienților naturali puri cu rol holistic de îmbunătățire a activității celulare și relaxare a simțurilor.

Tratamentul nou lansat cuprinde o combinație unică de mișcări de masaj de lifting, dezvoltate special pentru fiecare zona vizată. Construit în 4 pași, tratamentul AGE FIRMING este inovator atât din perspectiva formulelor, cât și prin tehnica de masaj care stimulează fermitatea celulară.

Tratamentul debutează printr-un dublu gomaj special, atât enzimatic, cât și mecanic, continuă cu ser cu o concentrație ridicată de acid hialuronic pentru umplerea ridurilor și două măști din bioceluloză create pentru față și decolteu. Ingredienții folosiți în pașii acestui tratament nu doar stimulează producția naturală de fibre elastice (colagen și elastină), ci au un rol protector continuu asupra acestora.

Efectul de lifting și ferimitate obținut în urma tratamentului efectuat în cabinetul cosmetic este continuat și acasă prin folosirea MĂȘTII FERMETÉ LIFTING, lansată concomitent cu noul tratament. Aceasta mască din bioceluloză este infuzată cu ser care creează la suprafața pielii un film tensor cu efect vizibil imediat.

Rezultate imediate: ten vizibil mai ferm!

Rezultate demonstrate: INSTANT și de DURATA: efect de lifting.

Durata: 50’

Pret recomandat: 90 euro

Tratamentele Mary Cohr reprezintă soluția completă, avansată tehnologic, inspirată din beneficiile ingredientelor naturale pentru:

  • Pierderea fermității
  • Pierderea volumului si relaxarea contururilor faciale
  • Riduri
  • Gât și decolteu ridat
  • Pierderea strălucirii

OFERTA specială de lansare în SALOANE

Cura de 4 tratamente AGE FIRMING MARY COHR (3 + 1 CADOU) și 1 cură Jeunesse pentru acasă (Essences Vitales pentru piele deshidratată 5 ml, serum Nouvelle Jeunesse 5 ml, crema Nouvelle Jeunesse 15 ml si masca Nouvelle Jeunesse 15 ml), la prețul special 1,255 lei, față de 1,875 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.