Joben Bistro Bucharest s-a intors la traditie! Joben Bistro Bucharest s-a intors la traditie!
Sarbatorind un an de la deschidere, Joben Bistro Bucharest isi schimba meniul si se intoarce la traditie. Inspirat din bucataria autentica romaneasca, meniul aduce... Joben Bistro Bucharest s-a intors la traditie!

Sarbatorind un an de la deschidere, Joben Bistro Bucharest isi schimba meniul si se intoarce la traditie. Inspirat din bucataria autentica romaneasca, meniul aduce ce e mai bun din zone ca Bucovina, Maramures, Ardeal si Dobrogea.

In urma unei colaborari incheiate cu Vale Putna, clientii se vor putea delecta cu preparate din peste facute in spiritul traditiei, cu grija si gust. Din Sibiu sunt aduse branzeturi savuroase iesite din mana unui italian care a reusit sa reinventeze manierele de procesare a laptelui in Romania. Maramuresul trimite saptamanal mezeluri savuroase care se vor regasi pe platourile din noul meniu al locatiei.

Pe mai departe, la felurile principale, dorinta a fost ca preparatele sa iti aduca aminte de copilarie. Astfel, puiul la ceaun cu mamaliguta, pestele proaspat fript in faina de malai dar si un ribeye facut ca la carte, reprezinta doar cateva preparate care promit sa te hraneasca atat fizic cat si spiritual.

Partea de bar s-a bucurat si ea de schimbare iar accentele autentic romanesti se vor regasi si aici. Daca pana acum credeai ca e imposibil sa iti placa o bautura cu smantana sau cu un after taste de usturoi, esti invitat la Joben!

Care este legatura dintre steampunk si traditional? Aparent nu exista, insa tinand cont de faptul ca locatia se afla in Centrul Vechi, Joben Bistro Bucharest a dorit sa raspunda intrebarilor de genul: “do you have any local food?” si sa multumeasca gusturile destul de pretentioase ale turistilor in cautare de traditional romanesc.

Meniul isi gaseste apogeul la partea de desert une gogosi pufoase si proaspete si strudele de dovleac si mar in crema de vanilie, vor potoli cele mai pretentioase gusturi.

Joben Bistro Bucharest s-a intors la traditie insa nu cea care spune ca bucataria romaneasca se bazeaza pe mici, ceafa de porc si ciorbe, ci la adevaratul gust dat de micii producatori din intreaga tara.

Joben ramane in continuare o locatie care pare sa se reinventeze cu fiecare anotimp asta in timp ce se afla in plina expansiune, pregatindu-se pentru deschiderea celei de-a treia locatii in Oradea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.