iSTYLE a lansat iPhone XS și Apple Watch Series 4 în România iSTYLE a lansat iPhone XS și Apple Watch Series 4 în România
iSTYLE, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a lansat cele mai noi și inovative produse Apple – ... iSTYLE a lansat iPhone XS și Apple Watch Series 4 în România

iSTYLE, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a lansat cele mai noi și inovative produse Apple –  iPhone XS/ XS Max și Apple Watch Series 4. Începând din 28 septembrie, pasionații Apple pot găsi produsele în toate magazinele iSTYLE din țară sau le pot comanda online – istyle.ro

Cele două variante ale noului iPhone, iPhone XS și iPhone XS Max, sunt disponibile într-un design exclusivist, care combină oțelul de calitate chirurgicală și cea mai rezistentă sticlă utilizată vreodată pentru un smartphone, în trei variante cromatice (auriu, argintiu și gri spațial). Ecranele Super Retină de 5,8 și 6,5 inchi (fiind  cel mai mare ecran văzut vreodată la un iPhone) acoperă integral partea frontală a dispozitivelor și oferă culori precise, HDR și tonuri de negru autentic.

Procesorul A12 Bionic, dotat cu tehnologie Neural Engine din noua generație, dă posibilitatea unor experiențe uimitoare de realitate augmentată. Funcționalitatea de identificare facială Face ID este și mai rapidă, iar sistemul revoluționar de camere duale permite ajustarea spectaculoasă a estompării fundalului pentru fotografiile realizate în modul Portret. iPhone XS și XS Max reprezintă tot ceea ce iubești la iPhone și mai mult decât atât.

Apple Watch Series 4 a fost complet reconceput și reproiectat pentru un stil de viață mai activ, mai sănătos și mai conectat. La nivelul designului, noutatea o reprezintă  dimensiunea display-ului, între 40 și 44 mm, cu 30% mai mare comparativ cu versiunea anterioară.  Modelul poate deveni un adevărat înger păzitor datorită noului senzor de monitorizare cardiacă și funcțiilor de detectare a căderilor și S.O.S. urgențe.

Pentru pasionații de sport, Apple Watch Series 4 detectează automat începerea și finalizarea exerciților fizice, include antrenamente noi de yoga și drumeții și pune la dispozitie funcții avansate pentru alergători, precum alerte de cadență și ritm. Pe scurt, Apple Watch Series 4 îți permite să  faci totul de la încheietura mâinii, inclusiv să comunici prin Walkie-talkie cu prietenii sau să-i provoci la competiții unu-la-unu.

” În 2018, iSTYLE are din nou onoarea de a  oferi clienților români cea mai nouă experiență Apple în domeniul tehnologiei. România a fost inclusă și anul acesta în același val de livrări alături de Cehia și Ungaria. Produsele Apple sunt apreciate pe piața locală și ne așteptăm ca acest lucru să se reflecte în vânzările iSTYLE. Având în vedere faptul că avem o bază de clienți fideli care apreciază designul și fiabilitatea produselor Apple, estimăm că vom vinde toate produsele destinate țării noastre în primele 48 de ore,” a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail România și Bulgaria.

Reprezentanții iSTYLE se așteaptă la un interes tot mai crescut și pentru Apple Watch Series 4, un produs în plină ascensiune pe piața românească. În acest moment, iSTYLE vinde un Apple Watch la fiecare două produse din gama iPhone.

”Începând cu anul 2014 piața din România a înregistrat o creștere spectaculoasă  față de țările din regiune, ajungând a doua piață după Cehia pentru iSTYLE. Trendul din punct de vedere al business-ului este unul de stabilizare, dar păstrând tendința de creștere în fiecare an. Pe lângă nucleul clienților fideli, cunoscători ai tehnologiei Apple, care își doresc în permanență tot ce este nou în domeniu, se adaugă constant noi cumpărători, fapt care duce la o creștere sustenabilă a business-ului. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, respectiv să aducem plusvaloare în tot ceea ce facem, orientându-ne pe dezvoltarea serviciilor pentru toți clienții, incluzându-i și pe cei de tip B2B,” a explicat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail România și Bulgaria.

iSTYLE Retail România a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 34 milioane de euro în anul 2017, ceea ce înseamnă o dublare față de datele înregistrate în urmă cu doi ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.