Angajații companiilor membre ABSL au ajutat la amenajarea spațiului de joacă de la SOS Satele Copiilor Angajații companiilor membre ABSL au ajutat la amenajarea spațiului de joacă de la SOS Satele Copiilor
Asociația Business Service Leader din România (ABSL), organizaţie cu 52 de companii membre din sectorul serviciilor de business, a amenajat cu sprijinul voluntarilor spațiul... Angajații companiilor membre ABSL au ajutat la amenajarea spațiului de joacă de la SOS Satele Copiilor

Asociația Business Service Leader din România (ABSL), organizaţie cu 52 de companii membre din sectorul serviciilor de business, a amenajat cu sprijinul voluntarilor spațiul de joacă din cadrul SOS Satele Copiilor – din zona Floreasca.

Bring joy to the Village” este un proiect de CSR prin care ABSL susține atât financiar cât și cu resurse umane o organizaţie nonguvernamentală cu sediul în aceeaşi comunitate – zona Floreasca – Pipera.

Pentru a transforma curtea organizaţiei într-un loc în care 45 de copii rezidenţi să se poată juca în siguranţă, peste 150 de voluntari, angajați sau colaboratori ai companiilor membre, au lucrat sâmbătă, timp de 7 ore. Astfel, aceştia au eliberat spaţiul de lângă terenul de sport şi tribuna de vegetaţie şi pietre, au demontat şi vopsit tribuna, nivelat terenul, curăţat şi vopsit mesele de ping-pong, consolidat, vopsit şi înlocuit pereţii căsuţei din copac.

SOS Satele Copiilor din București se întinde pe o suprafață de aproximativ 5 ha, iar spațiile pe care ABSL împreună cu voluntarii săi le-au amenajat, înfrumusețat și le-au făcut funcționale (spațiu de joacă, terenuri sportive ș.a.), reprezintă o parte importantă din această suprafață.

Implicarea ABSL în proiecte de responsabilitate socială reprezintă o prioritate pentru noi. Acesta este şi motivul pentru care susţinem un proiect educaţional atât de important pentru comunitatea noastră precum cel de Master în Business Services şi pentru care colaborarea cu SOS Satele Copiilor, vecinii noştri, va continua cu activităţi de mentorat, donaţii şi sprijin în strângerea de fonduri”, declară Cătălin Iorgulescu, vicepreședinte ABSL România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.