Mirela Retegan – workshop cu părinții pentru copii fericiți, la Mega Mall Mirela Retegan – workshop cu părinții pentru copii fericiți, la Mega Mall
Sâmbătă, 8 septembrie, începând cu ora 18:30, Mirela Retegan, fondatorul trupei Zurli, le dă întâlnire părinților la Mega Mall, pentru a-i ajuta să descopere... Mirela Retegan – workshop cu părinții pentru copii fericiți, la Mega Mall

Sâmbătă, 8 septembrie, începând cu ora 18:30, Mirela Retegan, fondatorul trupei Zurli, le dă întâlnire părinților la Mega Mall, pentru a-i ajuta să descopere cele mai frumoase jocuri, care îi vor ajuta pe cei mici să crească fericiți. Evenimentul face parte din turneul național Copiii fericiți au părinți pricepuți la joacă, care se desfășoară în perioada 7-28 septembrie în mai multe orașe din țară: Brăila, București, Constanța, Râmnicu Vâlcea, Piatra Neamț, Ploiești, Drobeta Turnu Severin, Deva.

Antrenorul părinților, Mirela Retegan, îi invită pe părinți la un workshop educativ, care îi va ajuta să înțeleagă nevoile și dorințele copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 14 ani. Cei care doresc să descopere cele mai bune metode pentru a-i ajuta pe cei mici să crească armonios vor primi sfaturi direct de la Mirela, care este pregătită să răspundă tuturor întrebărilor. În plus, aceștia vor învăța cum să îi facă pe cei mici să simtă că sunt iubiți și apreciați.

În cadrul atelierului de parenting vor fi discutate următoarele teme:

  • Cum îl faci pe copil să nu se teamă de tine, să fie sincer și deschis, să nu ascundă nimic;
  • Cum să transformi statul în trafic în timp de joacă cu copilul, fără stres și fără nervi;
  • Cum să trezești copilul dimineață fără nervi;
  • Cum îi faci pe cei mici să se simtă iubiți și apreciați;
  • Cum să organizezi o petrecere pentru ziua copilului dacă nu ai buget și cum să îi faci surprize de care să își amintească toată viața.

Intrarea este liberă, iar cei care doresc să participe la eveniment trebuie să facă o rezervare la numărul 0756.140.191. În ziua evenimentului, participanții trebuie să își ridice brățara pentru acces de la Info Point Mega Mall (situat la intrarea principală din Șoseaua Pantelimon). Workshop-ul se va desfășura la Cinema City, sala 2.

Lista completă a întâlnirilor din turneul național Copiii fericiți au părinți pricepuți la joacă, poate fi accesată aici.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.