Boem Restaurant: Food, Mood, More! Boem Restaurant: Food, Mood, More!
Fie ca e sambata dupa-amiaza, iar pe voi va bate gandul sa scapati de vacarmul Bucurestiului, sau este doar o zi obisnuita in care... Boem Restaurant: Food, Mood, More!

Fie ca e sambata dupa-amiaza, iar pe voi va bate gandul sa scapati de vacarmul Bucurestiului, sau este doar o zi obisnuita in care vreti sa va gadilati papilele gustative cu ceva bun, stiu exact incotro sa va indreptati alene pasii. Numele pe care trebuie sa-l treceti pe lista vostra este Boem Restaurant: Food, Mood, More.

Pentru inceput va spun ca aceasta calatorie gastronomica a inceput in 26 iulie, data care a marcat deschiderea oficiala a restaurantului #boem. Vorbim de un loc unde vei gasi mancare gatita cu multa pasiune si cu gust traditional … pentru gurmanzii din voi.

Evenimentul de deschidere a fost marcat de un show de Live Cooking, iar bucatarii au delectat invitatii cu un show culinar incendiar. Cum adica? Simplu: au afumat coaste prin tehnica smoking gun, o experienta ce a fost completata de o degustare de vinuri alaturi de Cramele Ciumbrud si Crama Ratesti.

Trebuie sa stiti ca Laszlo Szabolcs, este chef-ul care conduce echipa de bucatari #boem, un chef ce surprinde papilele gustative de fiecare data cand are ocazia.

Altfel spus, daca le treci pragul, vei afla ca Boem aduce in fiecare zi o noua idee culinara la viata. In fiecare zi poti gasi un preparat exclusiv si special creat de Chef laszlo Szabolcs cunoscut sub denumirea NEBUNIA CULINARA A ZILEI pe care o poti vota ulterior si prin votul tau, preparatul respectiv isi va putea gasi drumul in meniul permanent boem.

Noi am aflat ca CHEF LASZLO SZABOLCS a început ca livrator de pizza, iar după o vreme a intrat în bucătărie, unde meșterea zi-lumină. În timpul liber, mergea la restaurantele din oraș, comandând de fiecare dată cel mai neobișnuit preparat din meniu.

În loc de friptură și cartofi prăjiți, încerca rața cu portocale și, în timp, alegerile lui curajoase au atras atenția și astfel s-a angajat ca ajutor de bucătar. A avansat spectaculos: în doi ani, a ajuns chef și a participat la un concurs de bucătari. Jobul a devenit pasiune, iar arta și-a schimbat forma. Astfel, a trecut de la artele clasice la a crea artă în farfurie și a delecta trei simțuri: mirosul, gustul și văzul.

Pe scurt, conceptul boem iti ofera o experienta completa. Este un loc unde gasesti tot cea ce ai nevoie: Restaurant, Sali de Evenimente Indoor & Outdoor, Terasa Acoperita, chiar si un loc de Joaca special amenajata pentru Copii.

In plus, BOEM EVENTS iti ofera  2 saloane de evenimete ce pot gazdui intre 60 si 250 de oaspeti, cu parcare proprie. Daca planuiesti un eveniment important, la #boem vei gasi meniuri si servicii flexibile si oferte de pret personalizate. Meniurile pentru evenimente incep de la 48 euro/pers si pot varia in functie de buget sau preferintele culinare.

Boem Restaurant

Aleea Zavideni, nr 1A (Intrare pe Str Liviu Rebreanu)

Tel: 0735 047 863

email: boem@horeca-consulting.ro

Facebook: www.facebook.com/boemrestaurantevents

Instagram.com/boem_foodmoodmore

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.