Ce router merită să ai în casă Ce router merită să ai în casă
Dacă te-ai mutat în casă nouă și ești în căutarea unui router wireless cu semnal puternic și stabil îți vindem noi un pont! Am... Ce router merită să ai în casă

Dacă te-ai mutat în casă nouă și ești în căutarea unui router wireless cu semnal puternic și stabil îți vindem noi un pont! Am testat de ceva vreme și folosim încă un router wireless TP-LINK Archer C5 V4.0 AC1200 Wireless Dual Band, Gigabit, USB port. Prețul este acceptabil, iar problemele sunt spre zero.

La toți ne place ca interetul să ne zbârnâie pe mobil și laptop. Unde mai pui că zi de zi folosim conexiunea le internet pentru Netflix, HBO Go sau alte aplicații care ne sunt utile. Dar știm că nu tot ce e pe piață este și capabil să ducă aceste conexiuni către un potențial de 100%. Așa că, ne-am gândit că este potrivit să împărtășim cu voi opinia noastră despre modelul TP-LINK Archer C5 V4.0 AC1200 Wireless Dual Band, Gigabit, USB port.

Chiar dacă nu sunt prea multe de spus, esențial este să știți că dacă îl aveți în casă nu o se ne înjurați cu siguranță. Pentru că știm că își face treaba excelent, fără prea mult efort din partea voastră, iar prețul nu vă scoate prea mulți bani din buzunar. Îl găsiți pe mai multe siteuri de profil, iar acesta variază între 150 – 250 lei, în funcție de reducere.

Revenind la specificațiile acestui model, noi considerăm că 300 Mbps în banda de 2,4 GHz și 867 Mbps în banda de 5 GHz arată foarte bine, iar Archer C5 este alegerea perfectă atât pentru streaming HD fără probleme, jocuri online, cât și pentru alte task-uri.

Modelul de la TP-LINK se instalează foarte ușor, iar cele patru antene sunt bine proiectate și fac, astfel, toate conexiunile să fie eficiente și stabile. Unde mai pui că tehnologia avansată a acestora crește sensibilitatea de recepșie pentru a mări acoperirea Wi-Fi în întreaga casă.

Archer C5 V4.0 are multiple SSID-uri pentru rețele Wi-Fi separate și dedicate diferitelor servicii precum IPTV, Internet etc și Wi-Fi Dual Band de mare viteza pentru conexiuni mai bune. Altfel spus, datorită tehnologiei Wireless AC, Archer C5 permite computerului sau laptopului tău să beneficieze de conexiuni de trei ori mai rapide decât cele în tehnologia Wireless N.

Dispune și de un meniu control parental ușor, ceea ce face ca supravegherea copiilor să fie mult mai facilă. În plus, utilizeaza cuvinte cheie pentru a crea cu ușurință o listă neagră și a limita nivelul de acces web.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.