Vrei cazare la cel mai mare festival de la Cluj? Scanează portocaliu! Vrei cazare la cel mai mare festival de la Cluj? Scanează portocaliu!
Ai lăsat cazarea de la cel mai mare festival pe ultima sută? Hai că o scoatem la capăt. Du-te pe https://www.netliberare.ro/scaneaza/, dă un scan... Vrei cazare la cel mai mare festival de la Cluj? Scanează portocaliu!

Ai lăsat cazarea de la cel mai mare festival pe ultima sută? Hai că o scoatem la capăt. Du-te pe https://www.netliberare.ro/scaneaza/, dă un scan la orice e portocaliu și câștigă cazare între 2-6 august fix în Cluj.

Vrei cazare în Cluj, în timpul celui mai mare festival de la început de august? Da, știi tu care. Ai căutat, deja, tot internetul și tot ce ai găsit era:

a. sold out

sau

b. scump cât o piramidă, dar cu dimensiuni de garsonieră?

Telekom România vrea să te salveze și să ai o experiență cât mai tare de festival, așa că ți-a pregătit un loc de dormit în perioada 2-6 august în Cluj.

Ce-ai de făcut? Simplu! Scanează orice e portocaliu, de la apus la mandarine, și câștigi unul dintre cele 10 locuri duble duble de dormit în Cluj, prin tragere la sorți.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.