Soluțiile BASF spală rufele chiar și la temperaturi de 20 de grade Soluțiile BASF spală rufele chiar și la temperaturi de 20 de grade
În multe gospodării, regula “mai mult înseamnă mai bine” încă se aplică atunci când vine vorba de spălarea rufelor – și asta se întâmplă... Soluțiile BASF spală rufele chiar și la temperaturi de 20 de grade

În multe gospodării, regula “mai mult înseamnă mai bine” încă se aplică atunci când vine vorba de spălarea rufelor – și asta se întâmplă și în cazul cantității de detergent utilizate, care tinde să fie prea mare. În plus, consumatorii încă sunt convinși că doar spălarea la temperaturi înalte le poate face rufele curate și frumoase, însă reducerea temperaturii de spălare de la 40°C, la 30°C, este suficientă pentru a scădea consumul de energie electrică cu 40%.

Noile ingrediente BASF din detergenții lichizi și sub formă de capsule  permit îndepărtarea petelor persistente, precum cele de iarbă, lapte, ou și sânge, la temperaturi foarte scăzute, cu un consum redus de energie electrică și de detergent.

Lavergy® Pro 104 L – o enzimă pentru spălarea la temperaturi scăzute

Lavergy® Pro 104 L este o enzimă de înaltă performanță, capabilă să îndepărteze petele dificile de iarbă, lapte, ou și sânge la temperaturi scăzute. Temperatura de spălare poate fi chiar și 20°C, fără ca asta să afecteze rezultatul spălării. Combinarea enzimei cu alte ingrediente pentru detergent de la BASF, cum ar fi polimerul de înaltă performanță Sokalan® HP 20, crește și mai mult performanța spălării.

Dozele unice pentru detergenți sub formă de capsule sunt pe val

Sokalan® HP 20 permite o reducere semnificativă a utilizării detergentului anionic. Această optimizare eliberează spațiu pentru ingredientele active și sprijină tendința de creștere a cotei de piață pentru capsule de detergent lichid în doză unică. Capsulele prezintă avantaje pentru utilizatorii finali: formatul de mici dimensiuni combină performanța ridicată la spălare cu dozarea convenabilă și precisă. Depășirea dozei optime și poluarea inutilă a mediului sunt de domeniul trecutului.

“Le oferim clienților noștri soluții eficiente, practice și sustenabile, pentru a răspunde cerințelor actuale și viitoare ale pieței”, spune Soeren Hildebrandt, Senior Vice President, Home Care, I&I and  Industrial Solutions Europe, la BASF. “În același timp, ingredientele noastre permit obținerea de rezultate optime la spălare, la temperaturi scăzute. Protejează fibrele și culorile, răspund cerințelor pentru formate de produs extrem de concentrate, ușurință în manevrare și conservare a resurselor, precum apa și energia.”

Ingredientele BASF Lavergy® și Sokalan® sunt deja utilizate în diverși detergenți de tip lichid și de tip capsule de pe piață.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.