Kepler-Rominfo își extinde portofoliul de business național Kepler-Rominfo își extinde portofoliul de business național
Kepler-Rominfo – companie de dezvoltare software cu o tradiție de peste 22 de ani în piața din România și subsidiara grupului internațional ALTEN –... Kepler-Rominfo își extinde portofoliul de business național

Kepler-Rominfo – companie de dezvoltare software cu o tradiție de peste 22 de ani în piața din România și subsidiara grupului internațional ALTEN – a încheiat anul 2017 cu afaceri de peste 9,6 milioane de euro, în creștere cu 18% față de anul precedent, consolidându-și poziția pe piață și continuând parteneriatele strategice alături de clienții săi internaționali și naționali.  

În primul semestru al anului 2018, compania a continuat să își dezvolte business-ul pe filiera națională, incluzând în portofoliul său mai mulți clienți noi pentru care oferă servicii de dezvoltare software.

“În anul 2018 ne reafirmăm dorința de a oferi clienților noștri sisteme informaționale puternice, combinând soluții stabile și avansate cu tehnologii moderne și inovatoare. Compania noastră a crescut organic pe parcursul ultimilor 22 ani, consolidând parteneriate puternice și de durată, de peste 10 ani, cu clienți internaționali din industriile chimice, fashion, FMCG și financiar-bancar. În anul 2018 ne-am extins și mai mult business-ul local, demarând colaborări pe termen lung cu parteneri din industriile de software development, banking, gaming, etc.” a declarat Petrișor Guță, Director General Kepler.

Unul dintre clienții nou intrați în portofoliul Kepler este un important implementator de Microsoft Dynamics CRM, iar compania va ajuta la punerea în funcțiune a unuia dintre cele mai complexe sisteme de CRM din Healthcare pe plan local.

În industria de gaming, misiunea Kepler este de a participa la dezvoltarea unei noi platforme de billing. Prin câștigarea acestor parteneri, portofoliul Kepler ajunge la un număr de peste 50 de clienți din industriile cele mai importante de pe piață; compania își reafirmă angajamentul de a livra proiecte de calitate, respectând termenele și bugetele agreate.

Kepler-Rominfo dispune de expertiză în numeroase arii, cum ar fi: business intelligence, enterprise mobility, data science, DevOps, embedded software, cloud solutions, peste 70% dintre angajați având poziții la nivel de senior și expert.

Începând cu luna februarie 2018, Kepler, parte a grupului internațional ALTEN, își desfașoară activitatea dintr-un nou sediu central, în București, investiție prin care își propune să susțină în continuare performanța angajaților săi și dezvoltarea de proiecte inovatoare la care se lucrează cu tehnologii de vârf.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.