Locul in care te simti ca in vacanta … la doar 30 de minute de Bucuresti! Locul in care te simti ca in vacanta … la doar 30 de minute de Bucuresti!
Multe persoane aleg sa isi planifice concediul in a doua parte a verii din varii motive: fie au prea multe task-uri la job, fie... Locul in care te simti ca in vacanta … la doar 30 de minute de Bucuresti!

Multe persoane aleg sa isi planifice concediul in a doua parte a verii din varii motive: fie au prea multe task-uri la job, fie s-au hotarât in ultimul moment asupra destinatiei, iar in acea perioada au gasit hoteluri disponibile, fie din alte zeci de motive. Iar cum zilele caniculare ne indeamna doar la relaxare, fiecare dintre noi numaram cu nerabdare zilele pâna la vacanta.

Din fericire, exista variante in care te poti simti ca in concediu chiar si in apropiere de casa. Un astfel de loc este Country Spa Health & Beauty Retreat, un centru complet de sanatate si ingrijire. Country Spa te gazduieste in conditii excelente de confort si rafinament si iti propune programe de sanatate si rejuvenare integrate, complet personalizate, in cadrul unei clinici dedicate.

Astfel, te poti bucura de un retreat complet care iti va readuce echilibrul fizic, mental si spiritual. Vara aceasta, Country Spa Health & Beauty Retreat a adaugat in lista lor lunga de servicii, patru escapade, care, dupa cum sugereaza si numele, te vor sustrage din agitatia de zi cu zi si te vor purta pe culmile unor arome deosebite:

1. GETAWAY TO PROVENCE

Getway To Provence reprezinta o invitatie catre aromele imbietoare ale Lavandei si Imortelei – uleiuri esentiale iconice din Provence pentru un efect de re-echilibrare si calmare. Aceasta excapada senzoriala are ca principal efect detoxifierea intregului corp. O exfoliere delicata, combinata cu un masaj relaxant si detoxifiant, pentru o calatorie armonioasa.

2. A WALK IN THE FOREST

Fiecare femeie isi doreste un corp suplu si armonios. Country Spa Health & Beauty Retreat te invita in escapada A WALK IN THE FOREST, un tratament cu uleiuri esentiale de Cedru si Chiparos cu un efect tonifiant si revigorant.

A WALK IN ThE FOREST reprezinta o combinatie de uleiuri esentiale de Cedru si Chiparos inspirata de padurile franceze pentru o calatorie oxigenata prin natura. Aceasta experienta revigoranta include un peeling intens cu sare remineralizanta, urmat de un masaj cu bete de bambus pentru remodelarea siluetei ce aduce confort picioarelor obosite si ofera o stare de bine si relaxare in tot corpul.

3. CORSICAN DELIGHT

CORSICAN DELIGHT este o combinatie de parfumuri vibrante ale insulei Corsica si note revitalizante de Mandarina si Portocala Dulce. Un peeling dulce si gurmand, combinat cu un masaj de re-echilibrare si revitalizare menit sa iti trezeasca simturile, eliberâdu-te de stres, oboseala fizica si mentala.

Vitalitatea este resursa fiecaruia de putere si vindecare, iar lipsa ei ne poate face vulnerabili in fata stresului si a diferitelor boli. Ritualul Corsican Delight are ca scop readucerea vitalitatii in viata ta.

4. POLYNESIAN JOURNEY

POLYNESIAN JOURNEY iti rasfatata simturile cu notele calde, florale ale Iasomiei si Florii de Tiare in calatoria spre un loc exotic. Peelingul delicios ce contine 2 tipuri de zahar se combina cu un masaj delicat cu pietre calde vulcanice pentru a relaxa corpul si mintea, astfel incât sa te poti detasa de cotidian si de a te bucura de calatorie. Principalul efect dupa un o astfel de escapada reprezinta starea de bine si de relaxare pe care o vei simti in intregime.

Noua gama corporala este o invitatie la calatorie … De fapt, exista patru experiente senzoriale ce te vor invita in regiuni iconice din Franta si teritoriile sale. Rasfata-te intr-un GETAWAY TO PROVENCE cu mirosurile relaxante din Provence.

Inspira aer proaspat cu A WALK IN THE FOREST si ale sale arome proaspete, lemnoase. Inconjuroara-te de notele citrice, vibrante si picante din CORSICAN DELIGHT. Calatoreste intr-o POLYNESIAN JOURNEY cu parfumurile sale calde, incântatoare si delicate.

Misiunea Country Spa Health & Beauty Retreat este sa va punem la dispozitie un concept de tratament integrativ, cu scopul de a va imbunatati calitatea vietii, prin tehnici si terapii complementare, minim invazive dar care actioneaza in profunzime. Descopera toate programele noastre pe www.countryspa-retreat.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.