Apartamente, în rate lunare, începând de la 39 de euro în cel mai mare resort de pe litoralul românesc Apartamente, în rate lunare, începând de la 39 de euro în cel mai mare resort de pe litoralul românesc
Blaxy, cel mai mare resort de pe litoralul românesc din punct de vedere al capacității de cazare, a început să vândă apartamentele în sistem... Apartamente, în rate lunare, începând de la 39 de euro în cel mai mare resort de pe litoralul românesc

Blaxy, cel mai mare resort de pe litoralul românesc din punct de vedere al capacității de cazare, a început să vândă apartamentele în sistem de rate. Astfel, turiștii care vor să cumpere un apartament în resort pe care să-l folosească an de an, în aceeași săptămână, “pe viață”, îl pot cumpăra și în rate pornind de la 39 de euro pe lună timp de cinci ani.

Deschis în urmă cu trei ani, Blaxy este singurul resort din România care vinde camere în proprietate periodică, ceea ce presupune cumpărarea pe viață a unui apartament, dar cu drept de folosire într-o anumită perioadă din an.

Proprietatea periodică, concept introdus în 2011 în noul Cod Civil, care permite mai multor persoane să aibă, succesiv, drept de proprietate asupra unui imobil, a determinat în ultimii ani peste 3.000 de români, dar și străini să își cumpere dreptul de a fi stăpâni pe viață, pentru o singură săptămână din an, asupra unui apartament la malul mării, în resortul Blaxy. Pe lista cumpărătorilor se numără și mari companii, care au achiziționat apartamente unde își trimit angajații merituoși, în timp ce alte locuințe au fost dăruite drept cadou de nuntă sau donate nepoților de către bunici.

Cele mai căutate perioade pentru camerele care au fost vândute până în prezent sunt, firește, cele în care românii sunt obișnuiți să meargă în vacanțe la mare, adică sfârșitul lunii iulie și luna august, chiar dacă în respectiva perioadă prețul unui apartament este  mai mare.

În funcție de perioada din an achiziționată, un apartament în regim de proprietate periodică poate fi achiziționat cu sume între 2.500 de euro și 11.000 de euro.

Până acum, aceste apartamente s-au plătit cu banii jos. De puțin timp, însă, a fost introdusă și posibilitatea ca ele să fie plătite în rate, cu un avans de minimum 20% din valoare și cu dobândă 0%. Acest avantaj este oferit prin parteneriatul cu Balkan Credit IFN.

Vacanța din acest an poate reprezenta o primă rată a unui apartament în Blaxy Premium Resort. Astfel, cei care vor să cumpere apartamente în Blaxy și semnează un contract în acest sens, se pot caza în resort începând de la 19 euro pe zi, bani care vor fi scăzuți din prețul apartamentului. Cei interesați trebuie doar să se înscrie în Blaxy Club, un nou club de vacanță care pune la dispoziția membrilor nenumarate facilități, avantaje, discounturi pentru servicii, dar și premii-surpriză. Practic, membrii beneficiază astfel de două săptămâni de vacanță pe an: una în calitate de turiști și una în calitate de proprietari.

Românii se confruntă în ultima perioadă cu dificultăți financiare și mulți dintre ei chiar nu își mai permit nici măcar vacanțe, cu atât mai puțin investiții. Proprietatea periodică pe care o pot plăti în cinci ani de rate poate fi vândută, închiriată și chiar lăsată moștenire, fiind o investiție profitabilă.

Blaxy Premium Resort pune la dispoziția clienților 540 de camere tip condo (studio) și double condo (două camere), complet mobilate și utilate. Situat lângă stațiunea Olimp, departe de agitația cotidiană, Blaxy Premium Resort este poziționat acolo unde Marea Neagra se întâlnește, la margine de pădure, cu lacul Tătlăgeac.

Plaja privată de 10.000 mp, cele 4 piscine exterioare, barurile, restaurantul, amfiteatrul de vară, Kids Club, parcarea privată și o multitudine de alte facilități creează simultan vacanța perfectă și investiția profitabilă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.