10 coliere pe care să le porți în această vară! 10 coliere pe care să le porți în această vară!
Colierele sunt în vogă de ceva timp, iar acest lucru îl ştim cu toții. Colierele spun o poveste, iar, în această vară, colierele sunt... 10 coliere pe care să le porți în această vară!

Colierele sunt în vogă de ceva timp, iar acest lucru îl ştim cu toții. Colierele spun o poveste, iar, în această vară, colierele sunt un „must have” care nu trebuie să vă lipsească din garderobă! Un colier vă poate schimba cu adevărat înfățișarea și poate sublinia sau accentua aspectul exact pe care îl căutați. Pot atrage priviri pe plajă, dar și seara la un restaurant sau la un eveniment monden.

Altfel spus, fie că sunteți în căutarea unui colier pentru un eveniment sau doar a unor coliere simple, care să vă facă ziua mai frumoasă, puteți merge pe mâna celor de la Pilgrim. Aceștia oferă produse realizate manual și proiectate în Danemarca, placate cu aur, argint, aur roz sau hematit și …fără nichel.

Colecția de coliere a danezilor este extrem de largă, deci suntem siguri că este foarte posibil să vă găsiți un colier care să se potrivească stilului vostru.

Unde mai pui că, primul magazin al danezilor a fost deschis, deja, în Băneasa Shopping City, iar echipa care a adus PILGRIM în România este decisă să se extindă și are în plan noi inaugurări.

Pe lângă coliere, la magazinul din Băneasa Shopping City, puteți găsi o multitudine de bijuterii în toate formele și dimensiunile. Indiferent de ceea ce căutați – bijuterii clasice sau la modă – merită să aruncați o privire, poate vă găsiți favoritele aici! Noi, deja, am aruncat o privire și le-am găsit.

Pilgrim lansează, anual, patru colecții de modă (primăvara, vara, toamna și iarna) și două colecții clasice (primăvara / vară și toamnă / iarnă).

Colecțiile lor sunt inspirate de ultimele tendințe și reflectă stilul de viață contemporan și trendurile. Colecțiile clasice sunt mai îndelungate și constau din bijuterii care nu sunt niciodată într-un stil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.