Cum să îți păstrezi secretele “safe”! Cum să îți păstrezi secretele “safe”!
Un pic împrăștit, recent, am reușit să distrug un hard disk extern și să pierd o parte din datele pe care le pătram la... Cum să îți păstrezi secretele “safe”!

Un pic împrăștit, recent, am reușit să distrug un hard disk extern și să pierd o parte din datele pe care le pătram la rece, acolo! Așa că, mi-am luat inima în dinți și am căutat ceva mai bun. Am dat peste un hard extern de la ADATA, cu design anti-șoc. Și uite așa, cred … și sper că mă pot relaxa mai bine, știind că datele mele sunt acum mult mai în siguranță.

Cred că HD710M Pro este una din cele mai bune alegeri pentru stocarea externă! Dispune de o capacitate remarcabilă de depozitare, are protecție împotriva prafului și a umidității, care depășește standardele IP68 și tehnologie militară de rezistență la șoc.

Altfel spus, HD710M Pro are trei straturi de tehnologie anti-șoc, ceea ce înseamnă că oferă durabilitate extra pentru datele stocate pe hard. Dispozitivul poate rezista unor șocuri puternică chiar și atunci când îl aruncați cu forță de până la 1,5 m înălțime.

În plus, designul de camuflaj al HD710M Pro oferă protecție împotriva prafului și apei care depășește standardele IP68. HD710M Pro este impermeabil și poate rezista 60 de minute scufundat la doi metri sub apă. Noua mea „jucărie” dispune de un spațiu de stocare de 1TB și are o interfața USB3.1 de mare viteză.

HD710M Pro se diferențiază de alte soluții de stocare și prin cu capacul său de camuflat rezistent la apă. Unde mai pui că, HD710M Pro este echipat cu senzori de șoc, iar atunci când sunt detectate șocuri sau vibrații mari în timpul transferului de date, se va aprinde un LED roșu pentru a avertiza utilizatorul. În paralel, mecanismele interne de protecție ale dispozitivului vor fi activate pentru a vă proteja datele.

Pentru mine este o alegere de viitor și sper să îmi păstreze secretele la loc sigur!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.