Un nou “acasă” într-unul din cele mai căutate cartiere din București! Un nou “acasă” într-unul din cele mai căutate cartiere din București!
Dacă eşti în căutarea unui “acasă” sau doar vrei să cumperi sau, de ce nu, să închiriezi un spaţiu potrivit afacerii tale, “102 The... Un nou “acasă” într-unul din cele mai căutate cartiere din București!

Dacă eşti în căutarea unui “acasă” sau doar vrei să cumperi sau, de ce nu, să închiriezi un spaţiu potrivit afacerii tale, “102 The Address” poate să fie exact ceea ce cauți. Trebuie să știi că noul complex situat pe strada Barbu Văcărescu 102 aduce un stil modern şi inovator, care să te inspire în momentele pe care le petreci acasă, cu familia sau prietenii. Și nu numai!

Proiectul îşi doreşte să inoveze prin design modern, spaţii generoase şi, bineînțeles, prin confort. Noul complex vine cu 273 apartamente cu 2, 3 şi 4 camere şi posibilitatea de a-ți alege dintre 23 tipuri de apartamente.

Spaţiul comercial de la parter are o suprafaţă de 2916 m2, iar “102 The Address” vine, de asemenea, cu 12 birouri spaţioase pentru business-ul tău. Locaţia este excelentă, fiind aproape de tot ce ai nevoie pentru relaxare, sănătate, timp liber şi shopping.

“102 The Address” dispune de 218 apartamente cu două camere, compartimentate în 17 tipuri diferite. Suprafeţele sunt generoase (până la 77 m2) și îţi dau libertatea să te desfăşori în voie. In plus, terasele au vedere către apusul sau răsăritul soarelui, fiind locul ideal pentru a-ţi începe ziua într-un ton pozitiv. Disponibilitățile pot fi consultate pe site-ul proiectului.

Apartamentele cu trei camere au o suprafaţă totală de până la 123 m2 și încorporează două băi utilate complet. Aici poţi opta pentru una sau două terase, deschise sau închise, de până la 34 m2.

Dacă vrei mai mult, trebuie să știi că apartamentele cu patru camere îţi pun la dispoziţie o suprafaţă de până la 129 m2, în care să te simţi cu adevărat acasă. Terasele sunt generoase, iar vederea spre răsărit fac din cafeaua de dimineaţă o adevărată plăcere.

Accent pe o calitate premium

Atunci când vorbim de facilităţi şi finisaje, dezvoltatorul nu a făcut rabat de la calitate. Pentru “102 The Address” au ales o calitate premium cu termosisteme de ventilaţie şi materiale din aluminiu ale faţadei, balustrade din sticlă laminate și ascensoare tip duplex Schindler.

Gresia şi faianţa redau fineţea brandurilor italiene Porcelanosa şi Marazzi, iar parchetul triplu stratificat din lemn natural aduce, de asemenea, un plus de confort şi de calitate.

Fiecare apartament dispune de o centrală proprie Viessmann, De Dietrich sau Buderus, cu boiler încorporat, care îţi asigură temperatura ideală pentru a te bucura de atmosfera plăcută de acasă. Sistemul sanitar este completat cu produse de brand Villeroy & Boch, Laufen, Duravit, Kludi, Grohe sau Hans Grohe, in timp ce corpurile de iluminat poartă marca Pelsan sau Arlight.

Totodată, sistemul electric respectă standardele Legrand, iar compartimentările interioare sunt realizate cu materiale din gama de top a producătorilor Siniat şi Rigips.

Iar dacă ai mașină, nu trebuie să îți faci griji atunci când ajungi acasă. Parcarea este subterană, pe trei niveluri, cu un total de 503 locuri disponibile.

Complexul include și o parte de office, unde te vei putea bucura alături de colegii tăi de până la 195 m2 de spațiu. Astfel, pauzele pot să devină o adevărată plăcere pe balconul de 7 m2, cu vedere către apus, pentru un plus de inspiraţie atunci când deadlineul te presează.

Unde mai pui că parterul clădirii, un spaţiu de 2916 m2, este destinat în întregime uzului comercial, şi poate să fie locaţia perfectă pentru a-ți face cumpărăturile când vii sau pleci de la job.

Dacă nu te-am convins, trebuie să mergi singur la fața locului pentru a vedea cu ochii tăi cele spuse mai sus!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.