Cel mai mare showroom PORCELANOSA din Europa, deschis în București! Cel mai mare showroom PORCELANOSA din Europa, deschis în București!
Cel mai mare showroom PORCELANOSA din Europa s-a deschis în București, în colaborare cu brandul local DISEŇO. Spațiul din Calea Dorobanți 135-145 este o... Cel mai mare showroom PORCELANOSA din Europa, deschis în București!

Cel mai mare showroom PORCELANOSA din Europa s-a deschis în București, în colaborare cu brandul local DISEŇO. Spațiul din Calea Dorobanți 135-145 este o sursă de inspirație continuă prin modul în care materialele și texturile sunt combinate rezultând într-un design neasteptat și inovativ.

Diseño Porcelanosa este în momentul actual cel mai mare showroom monobrand din Europa, pe care liderul mondial și trendsetterul în domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior l-a deschis cu un partener local.

Porcelanosa Gupo deține 8 fabrici în Spania și o rețea de peste 970 magazine în toată lumea. Grupul are o cifră de afaceri anuală de peste 1 miliard de euro și este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Printre designerii care au semnat colecții pentru Porcelanosa Grupo se numără Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Cătălina Mazerschi, economist la bază și cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul amenajărilor interioare a pus în 2008 bazele Diseño, un business concentrat pe oferirea de soluții de amenajare cu produse premium și servicii complete de preamenajare, vânzare și post vânzare. În prezent Diseño își desfășoară activitatea în Bd. Mareșal Averescu, Nr. 15 B/C și începând de azi și în Calea Dorobanți 135-145, în showroomul monobrand Porcelanosa.

În doar 3 luni Cătălina, alături de Raluca Dofin de la DOF Interiors au reușit să proiecteze și să decoreze cei 1200 de mp ai showroomului Diseño Porcelanosa  folosindu-se de cea mai diversificată gamă de produse: Procelanosa, Venis (plăci ceramice), Gama Decor (mobilier pentru baie), Systempool (obiecte sanitare din kryon și cabine de duș), L’antic Colonial (piatră, mozaic, parchet), Urbatek (gresie ceramică), Noken (obiecte sanitare și căzi din acryl), Butech (profile, chit de rost, adeziv).

Spațiul rezultat este unul de excepție și acomodează cea mai vastă gamă de produse ce pot fi utilizate pentru amenajarea oricarui spațiu din casă sau proximitatea acesteia, oferind soluții de upgrade al designului unui spațiu și fiind o sursă de inspirație prin inovația și creativitatea ce au stat la baza amenajării.

Showroomul Diseño Porcelanosa este deschis si poate fi vizitat de luni până vineri, în intervalul orar 10 AM – 6 PM și sîmbătă, în intervalul orar 10 AM – 2PM.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.