Element Development a finalizat galeria comercială Bistrița Retail Park Element Development a finalizat galeria comercială Bistrița Retail Park
Compania de dezvoltare imobiliară, Element Development, a finalizat  lucrările de construcție pentru galeria comercială Bistrița Retail Park din Calea Moldovei 13A, o investiție de... Element Development a finalizat galeria comercială Bistrița Retail Park

Compania de dezvoltare imobiliară, Element Development, a finalizat  lucrările de construcție pentru galeria comercială Bistrița Retail Park din Calea Moldovei 13A, o investiție de 9 milioane de EUR.

Cu un grad de închiriere de peste 90% și o localizare excelentă, în noul pol comercial al orașului, lângă piața agro-alimentară, magazinele Selgros, Altex și Penny, suntem convinși că am livrat pe piață un produs competitiv”, declară Ionuț Bordei, CEO, Element Development.

Carrefour Market, Churreria Julia, Noodle Pack și Salad Box au inaugurat deja noile magazine, iar JYSK va deschide pe 31 mai. Celelalte branduri vor deschide magazinele în următoarea perioadă,  pe măsura ce se vor finaliza lucrările de amenajare.

Noul proiect comercial din centrul orașului Bistrița în suprafață totală de 7.850 mp vine cu o ofertă atractivă pentru toți bistrițenii: super-market (Carrefour Market), articole sportive (Decathlon & Sportisimo), mobilă și articole pentru casă (JYSK, Lem’s, Top Shop), restaurante (Churreria Julia, Noodle Pack, Salad Box și Spartan) magazin de jucării – Dinoland, drogherie & farmacie – Help Net, casă de schimb valutar – Money Chest, pet-shop – Zoo Center și sălă de jocuri de noroc – Metropolis. Bistrița Retail Park se adresează unui <<catchment area>> de 150.000 de persoane din oraș și împrejurimi.

Antreprenorul general al Bistrița Retail Park a fost compania locală Campeador, iar societatea Vitalis s-a ocupat de supervizarea lucrărilor de construcție în calitate de Project Manager. CBRE a fost agentul exclusiv pentru închirierea spațiilor comerciale. Proiectul a fost finanțat de către Garanti Bank.

DESPRE ELEMENT DEVELOPMENT – Compania a fost înființată de Ionuț Dumitrescu, un om de afaceri cu o vastă experiență în domeniul imobiliar. În perioada 1997-2007 a dezvoltat firma de consultanță Eurisko, care a fost vândută în februarie 2008 către CB Richard Ellis, liderul mondial imobiliar. După această tranzacție s-a focusat pe businessul de dezvoltare imobiliară prin achiziția de terenuri, construcția și vânzarea proiectelor.

Un astfel de proiect este HQ Victoriei, o clădire de birouri în suprafață de 9.000 mp, finalizată în 2009 în zona Pța. Victoriei și care în 2012 a fost vândută către fondul de investiții Zeus Capital. Începând cu 2017, Ionuț Dumitrescu s-a asociat cu fondatorii One United pentru o nouă divizie de birouri, One Office.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.