Fire activă de fel și mereu cu zâmbetul pe buze, ador provocările! Pot spune că “Trends by M” este, fără doar și poate, o...

Fire activă de fel și mereu cu zâmbetul pe buze, ador provocările! Pot spune că “Trends by M” este, fără doar și poate, o provocare, fiind primul proiect în care voi contribui în scris și unde vă voi împărtăși experiențe de viață dragi mie.

Pe scrurt, rubrica va fi una despre lifestyle, unde promit să aduc noutăți în materie de fashion, beauty și travel, cu un touch personal.

Recunosc că sunt dornică să descopăr întotdeauna ce este în trend. Astfel, îmi pot exprima părerea despre produsele noi ce apar pe piață, în special, cele testate de mine. Voi menționa, printre altele, locuri minunate, oameni și obiceiuri descoperite în călătoriile noastre, dar voi adăuga și scurte inserturi despre mâncare. Toate, la pachet cu Galerii FOTO.

De ce fac asta? Pentru că tot ceea ce v-am spus eu mai sus le consider hobby-uri și, astfel, “Trends by M” va fi ca o carte deschisă din care și voi vă puteți inspira.

📧 Mă găsiți pe Facebook și Instagram, dar îmi puteți scrie și pe mihaela.tomescu@thetrends.ro!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.