Staropramen prezintă cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania Staropramen prezintă cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania
Staropramen te invită să adaugi gust momentelor petrecute în cadrul celei de-a 17-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, între 25 mai și... Staropramen prezintă cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania

Staropramen te invită să adaugi gust momentelor petrecute în cadrul celei de-a 17-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, între 25 mai și 3 iunie 2018.

Pentru al treilea an consecutiv, Staropramen a pregătit experiențe memorabile cinefililor prezenți la festival, în Piața Unirii, la Castelul Bánffy de la Bonțida, la Centrul Cultural Urania Palace, precum și la terasele clujene. Marele premiu al TIFF, Trofeul Transilvania, va fi oferit și în acest an de Staropramen celui mai bun film aflat în competiție.

”Surprindem momentele speciale pe rola de film și le păstrăm pentru a ne aminti savoarea lor. Ne bucurăm că și anul acesta Staropramen adaugă gust acestor momente în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Experiențele cinematografice și cele culinare din cadrul festivalului sunt legate de un gust special, al berii Staropramen. Anul acesta vom vedea că alăturarea este una naturală și va dezvălui noi experiențe și momente cu gust”, a declarat Teodora Agafiței, Brand Manager Staropramen.

La Castelul Bánffy de la Bonțida, Staropramen a pregătit câteva momente memorabile. Chef D’Artagnan – Alex Petricean îi va surprinde pe cinefili cu patru burgeri reinterpretați, într-o alăturare deosebită cu sortimentele de bere Staropramen: Blondă, Dark, Granat și Nefiltrată.

Cei prezenți la festival vor putea participa la un workshop dedicat fotografiei cu telefonul mobil, unde accesul este liber pentru persoanele care au vârsta peste 18 ani.

Surprizele continuă în zonele de festival, unde camerele de filmat Staropramen dezvăluie atât bucuria vederii trailerelor filmelor din competiție, cât și savoarea unui Staropramen proaspăt turnat în pahar, pe măsură ce rola de film este în mișcare.

În cadrul secțiunii FILM FOOD Staropramen alătură experiența culinară de cea cinematografică.  După proiecția filmului Food On The Go la Centrul Cultural Urania Palace, în seara zilei de 29 mai Staropramen va oferi momente cu gust în unul din restaurantele clujene. Food On The Go urmărește modul în care emigranții italieni au adaptat bucătăria italiană pe continentul american.

Documentarul este o paralelă între bucătăria italiană originală și cea adaptată dincolo de ocean prin ochii a mai mult de 20 de bucătari, fermieri, antropologi și pasionați de gastronomie din Italia, Argentina și Statele Unite ale Americii. Chef D’Artagnan va recrea experiența culinară din film în alăturare cu berea Staropramen.

Posibilitatea de a câștiga 100 de invitații VIP în fiecare zi la proiecțiile din Piața Unirii, oferite ca premii în cadrul mai multor concursuri organizate la terasele clujene, experiența turnării unui Staropramen în timp ce privești trailerele filmelor de la TIFF, dar și sesiunile culinare ale chefilor invitați sunt doar câteva dintre surprizele cu care Staropramen vă va surprinde pe perioada desfășurării festivalului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.