QUALITANCE ajunge la afaceri de 10 milioane USD, în creștere cu 34% QUALITANCE ajunge la afaceri de 10 milioane USD, în creștere cu 34%
QUALITANCE a înregistrat o cifră de afaceri de 10 milioane USD în 2017, în creștere cu 34% față de anul anterior, un ritm obișnuit... QUALITANCE ajunge la afaceri de 10 milioane USD, în creștere cu 34%

QUALITANCE a înregistrat o cifră de afaceri de 10 milioane USD în 2017, în creștere cu 34% față de anul anterior, un ritm obișnuit pentru companie în ultimii ani.

Rezultatele remarcabile ale QUALITANCE au fost apreciate și la nivel internațional, compania fiind inclusă în mod repetat în topurile prestigioase Deloitte și Financial Times. În ultimii 5 ani, compania a crescut cu peste 300%, iar în 2018 își propune să urmeze aceeași traiectorie ascendentă, având ca obiectiv o creștere a cifrei de afaceri cu 20%.

Performanțele companiei sunt rezultatul proiectelor de inovație axate pe design thinking, rapid prototyping și o mentalitate în care primează experiența utilizatorului. Evoluția business-ului a fost constantă în cele două semestre din 2017 și a avut ca bază implementări majore pentru companii din topul Fortune 500 din Europa și Australia, precum și proiecte de transformare digitală pentru industria bancară din România.

„Toate proiectele pe care le-am realizat în 2017 au avut o componentă majoră de inovație. Deja nu mai vorbim despre software development pur, ci despre dezvoltarea unor platforme și produse digitale cu impact global, care rezolvă nevoile reale ale utilizatorilor. Anul acesta, prioritar pentru noi este să aducem în România experiența pe care am acumulat-o în proiectele de inovație internaționale. Cu atât mai mult cu cât mediul de business din România traversează o perioadă de schimbare profundă, iar transformarea digitală devine un instrument vital în evoluția companiilor,” declară Ioan Iacob, CEO QUALITANCE.

Dintre proiectele importante în 2017 amintim dezvoltarea unei platforme de management de resurse și colaborare în spațiile de lucru de tip co-working pentru un brand puternic din piața de real-estate din Marea Britanie, o platformă pentru zona de e-sports dezvoltată împreună cu o companie de gaming de referință din S.U.A., care sprijină la nivel global jucătorii profesioniști în a-și găsi coechipieri și a se antrena împreună. La finalul lui 2017, compania a demarat un nou proiect de inovație împreună cu unul dintre liderii pieței financiare din România, pentru care a gândit mai multe soluții de îmbunătățire a experienței bancare.

“În contextul de transformare prin care trece domeniul financiar-bancar, în special, ne dorim cu ajutorul tehnologiei să revoluționăm modul de operare al marilor instituții financiare, respectiv să accelerăm ritmul în care acestea dezvoltă produse și servicii digitale. În acest sens, ne-am pregătit intern cu o echipă de management extinsă, adevărați profesioniști cu experiență de  business relevantă, care ne sunt totodată parteneri strategici în interacțiunea cu entitățile din domeniu,” completează Ioan Iacob.

Recent, echipei de management QUALITANCE i s-au alăturat Raluca Galoș, Chief Growth Manager, Alina Rusei, Chief People Officer și Ovidiu Slăvoiu, Account Director.

QUALITANCE este o companie de tehnologie și inovație care dezvoltă produse si platforme digitale, folosind tehnologii emergente – AI, machine learning, blockchain, IoT, AR, VR.  Compania a fost înființată în 2007 si are peste 200 de angajați în birourile din București, San Francisco și Sydney.  În 2016, a achiziționat LaunchPodium, un start-up de experience design din San Francisco. În urma achiziției, Mike Parsons, fondatorul startup-ului a devenit Chief Innovation Officer și Managing Partner al companiei, alături de Ioan Iacob și Radu Constantinescu.

QUALITANCE a fost desemnată de către Financial Times 1000, Deloitte Technology Fast 50 Central Europe și Inc. 5000 Europe drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere în 2016, 2017 și 2018. În 2017, QUALITANCE a primit titlul de “Compania Anului” din partea Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii (ANIS).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.