“La Caiace” – un MUST SEE in Piatra Neamt! “La Caiace” – un MUST SEE in Piatra Neamt!
Deschis în zona Bâtca Doamnei, La Caiace este un concept nou care pune Piatra Neamt pe lista oraselor care au spatii neconventionale destinate relaxarii... “La Caiace” – un MUST SEE in Piatra Neamt!

Deschis în zona Bâtca Doamnei, La Caiace este un concept nou care pune Piatra Neamt pe lista oraselor care au spatii neconventionale destinate relaxarii si regasirii de sine. Daca nu v-ati decis ce sa faceti e minivacanta de 1 iunie, acesta este un loc de pus in rama.

„La Caiace” este un spatiu in aer liber, amenajat in stilul spatiilor „nature friendly”, este locul unde pietrenii, turistii, artistii, sportivii, fotografii se aduna sa isi petreaca un timp pretios departe de oras.

Conceptul de la „La Caiace” propune programe de sport și evenimente inedite, gândite ca o alternativă de petrecere a timpului liber, activități educative, culturale, sportive și de relaxare. Odată ce căldura se instalează pe deplin, iar soarele începe să se arate, în toată splendoarea sa, cuvantul de ordine devine outdoor.

„La Caiace, este o adevarată oază de liniște și verdeață la doi pași de oraș, pe malul lacului Bâtca Doamnei. În zilele toride, când căldura te copleșește, pe caiac, la o plimbare pe lacul ce înconjoară orașul ai putea jura chiar că simți briza mării. Nu e de mirare: împreună cu aerul proaspăt, lumina, soarele și muzica, experiența va fi exact ca o mica vacanță din care te întorci„ declara Dumitrita Luncanu, coproprietar Maia Outdoor.

Proiectul La Caiace este inițiat de Asociația FII ACTIV, ce susține cu entuziasm programe pentru adulti si copii, pentru cei ce vor să cucerească parcul din faţa blocului, dar şi pe cei ce ţintesc către vârfurile cele mai înalte.

Pentru inspiratie, atelierele si activitatile de la „La Caiace” arata cam asa: Cu pianul pe lac – atelier de muzică, mișcare și joc, Moonlight Kayaking sau o noapte în care poți profită de luna plină şi poti descoperi oraşul dintr-o perspectivă unică, din caiac pe timp de noapte, Oglindiri -expoziție foto intr-un decor inedit.

În loc să fie expuse într-o galerie sau muzeu fotografiile vor fi expuse pe apa lacului Bâtca Doamnei. Pentru a le admira cum se cuvine vizitatorii vor vâsli, asta ca un semn ca arta adevarată nu poata fi ințeleasă fara efort, family picnic, în picioarele goale La Caiace, sport la firul ierbii, toate asezonate cu seri de muzică jazz sau folk.

Acestea fiind spuse se poate concluziona ca, nu numai in Bucuresti sau la Vama Veche vom putea petrece un timp de calitate in aceasta vara, ci chiar la marginea oraselor, ca pe vremuri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.