Andrei Zlampareţ, Sinestezic: am dus brandul nostru pe agenda evenimentului Barcelona Bridal Fashion Week Andrei Zlampareţ, Sinestezic: am dus brandul nostru pe agenda evenimentului Barcelona Bridal Fashion Week
Andrei Zlampareţ reprezintă, împreună cu soţia lui, Mădălina, brandul Sinestezic. Cei doi sunt designeri de rochii de ocazie personalizate cu ilustrații. Ilustrațiile sunt pictate în prealabil... Andrei Zlampareţ, Sinestezic: am dus brandul nostru pe agenda evenimentului Barcelona Bridal Fashion Week

Andrei Zlampareţ reprezintă, împreună cu soţia lui, Mădălina, brandul Sinestezic. Cei doi sunt designeri de rochii de ocazie personalizate cu ilustrații. Ilustrațiile sunt pictate în prealabil de Mădălina, în acuarelă, pe hârtie, după care sunt transferate pe materialele care compun rochiile. Recent, au participat la Barcelona Bridal Fashion Week, iar noi am decis să le aflăm secretele.

TheTrends: Care a fost scopul și agenda evenimentului Barcelona Bridal Fashion Week?

Andrei Zlampareţ: Barcelona Bridal Fashion Week este un eveniment foarte mediatizat în lumea modei, având ca scop principal prezentarea noilor tendințe în materie de rochii de mirese, dar și îmbrăcăminte și accesorii pentru evenimente.

BBFW este reperul internațional pentru domeniul nunților. Au fost prezentate colecții remarcabile, punându-se mare accent pe design, calitate și unicitate.

A avut loc la Fira Barcelona, Montjuïc Venue, în săptămâna 23-29 Aprilie, 2018 și a inclus două mari evenimente: prezentări de modă ce au avut loc în prima parte a săptămânii, din 23 până în 27, iar în a doua parte a evenimentului, în ultimele 3 zile, a avut loc târgul profesional la care a participat și Sinestezic.

TheTrends: Câte branduri au fost și din ce țări au participat?

Andrei Zlampareţ: Fiind un eveniment mondial, au fost prezente țări de pe tot mapamondul: SUA, Hong Kong, Italia, Germania, UK, Israel, Turcia, Spania bineînțeles, și multe alte țări din întreaga lume.

Au participat peste 350 de branduri, grupându-se pe 5 categorii de produse și anume: rochii de mirese, costume pentru miri, rochii de seară, încălțăminte și accesorii. Pe scurt, tot ce ține de fashion la un astfel de eveniment de gală.

TheTrends: Ce colecție a prezentat Sinestezic?

Andrei Zlampareţ: Garden of Dreams este numele colecției de rochii de ocazie, prezentată de Sinestezic.

Colecția este reprezentată de patru personaje feminine, diferite atât fizic, cât și prin personalitate. Sunt femei cu visuri și aspirații, femei inteligente, ambițioase și puternice, dar diferite din toate punctele de vedere.

Motivele colecției sunt florile, în special laleaua, simbolistica lalelei fiind rezistența în ciuda obstacolelor întâlnite. Am găsit această asemănare între lalea și frumusețea femeii inspiraționale.

Vă invităm să le descoperiți colecția Sinestezic, Garden of Dreams, pe www.sinestezic.ro sau www.sinestezic.com

TheTrends: Cu ce s-a distins această colecție?

Andrei Zlampareţ: Colecția Sinestezic, Garden of Dreams, s-a remarcat în primul rând prin faptul că rochiile de ocazie sunt imprimate cu picturile create de noi, în acuarelă. Folosim cele mai noi tehnologii, de înaltă calitate, astfel încât să putem transpune povestea de pe foaia de desen, pe ținute.

Imprimarea se face cu o presă care se încălzește la 200 de grade, iar asta ajută la rezistența printului un timp îndelungat.

În plus, orice model din colecție, poate fi personalizat cu o pictuă creată de noi, special, pentru fiecare clientă. Vizitatorii au fost foarte impresionați de faptul că putem oferi și personalizare, dar și de povestea pe care o transmitem prin rochiile noastre.

Aceste detalii oferă femeilor un sentiment și mai mare de admirație, unicitate și frumusețe, în momentul în care poartă rochiile Sinestezic.

TheTrends: Care sunt impresiile voastre, feedbackul publicului în urma acestui eveniment?

Andrei Zlampareţ: A fost o experiență cu adevărat impresionantă pe care o vom repeta și anul viitor. Este primul eveniment de acest nivel la care Sinestezic a participat.

Ne bucurăm că am avut oportunitatea de a învăța lucruri noi și de a cunoaște branduri mari din industrie.

La fel au fost și feedback-urile celorlalți expozanții care, de asemenea, au fost încântați de tot ce s-a întâmplat la Barcelona Bridal Fashion Week, începând de la organizare până la vizitatori.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.