“Get to Sziget” – câștigă o aventură muzicală cu familia de hoteluri ibis! “Get to Sziget” – câștigă o aventură muzicală cu familia de hoteluri ibis!
Familia de hoteluri ibis, pasionată de muzică, vă invită la o aventură socială, cu sunete energice și super-distracție. Concursul, care face parte din campania... “Get to Sziget” – câștigă o aventură muzicală cu familia de hoteluri ibis!

Familia de hoteluri ibis, pasionată de muzică, vă invită la o aventură socială, cu sunete energice și super-distracție. Concursul, care face parte din campania “Get to Sziget”, a debutat pe 9 mai.

Câstigătorii săi vor lua parte la o aventură neobisnuită, care va consta într-o călătorie prin Europa, planificată special pentru această ocazie și care se va încheia cu participarea la Festivalul Sziget 2018. Evenimentul muzical care se desfăsoară la Budapesta între 8 și 15 august este una dintre cele mai mari manifestări de acest tip din lume. În acest an, pe scenele festivalului vor interpreta, printre alții: Lana del Rey, Gorillaz, Arctic Monkeys și Shawn Mendes. Mattia și Elie de la trupa BEMY- ambasadorii campaniei “Get to Sziget”, vă invită la drum!

Selecția câștigătorilor                                                                                                                                

Pentru a participa într-o vacantă de 2 săptămani plină de aventuri cu familia de hoteluri ibis și trupa BEMY, trebuie doar să participați la un concurs special organizat pentru acest scop, care a debutat pe data de 9 mai pe www.ibis.com/gettosziget. Principala provocare este înregistrarea unui scurt videoclip care să convingă pe toată lumea că sunteți participantul care ar trebui să se îmbarce într-o călătorie neobisnuită.

Următorul pas este planificarea traseului spre Festivalul Sziget care are loc la Budapesta. Acesta trebuie să treacă prin 7 destinații selectate din cele 25 de orașe din Europa de Est, evidențiate pe hartă, unde se află hotelurile din familia ibis. Utilizatorii de internet au un vot decisiv în prima etapă. Apoi, participanții selectați vor fi invitați la o finală la Varșovia și, înainte de sfârșitul lunii iunie, vom afla cine se va îmbarca într-o călătorie unică în luna august!

Emoții mari

BEMY este o trupă fondată de doi frați – Mattia și Elie, care s-au născut și au crescut în Franța, dar au rădăcini poloneze. Muzica lor, descrisă ca pop cu elemente de indie rock, combină în sine tot ceea ce este asociat cu senzația de vacanță fără griji și atmosfera unică a festivalurilor de vară. De aceea …. în timpul călătoriei organizate în cadrul campaniei “Get to Sziget”, vor crea o melodie care va fi o înregistrare a tuturor emoțiilor experimentate.

Vacanța va cuprinde numeroase aventuri și distracție pe cinste, pentru că Festivalul Sziget cuprinde nouă scene, pe care muzica va suna timp de 7 zile. Dacă adăugăm la aceasta posibilitatea de a vizita mai multe orașe pe traseul de călătorie, cazarea confortabilă în hotelurile din familia ibis și traseul parcurs cu un autobuz muzical creat special pentru această acțiune …. avem o rețetă pentru o vacanță de neuitat și o aventură unică. Familia de hoteluri ibis va fi prezentă încă o dată la Festivalul Sziget. Anul acesta, datorită unei competiții organizate special pentru acest scop care ii provoacă pe toți cei interesați la o călătorie socială, muzicală.

Pasiune pentru muzică

Muzica este un element constant al strategiei ibis, unde se remarcă în diverse forme. În 2017, a avut loc campania “ibis. Music lives here”, în cadrul căreia artiști talentați, selectați într-o competiție specială, au avut ocazia să înregistreze single-urile lor într-un studio unic amenajat într-unul din hotelurile ibis din Varșovia. 2017 a fost, de asemenea, anul în care ibis a realizat un parteneriat cu Universal Music pentru organizarea campaniei de compoziții CEE MUSIC 2017.

Hotelurile din familia ibis sunt deschise pentru artiști și își umplu frecvent spațiile cu muzică în cadrul unor concerte cu audiențe mici, care fac parte din proiectul “ibis stage”. Talentul muzical este de asemenea afișat de … angajați, care combină perfect pasiunea pentru hoteluri cu cea pentru muzică. În plus, datorită sistemului muzical Jukebox by Deezer, oaspeții se pot simți ca DJ-ii adevărați, selectând chiar ei melodiile redate în interiorul hotelului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.