Apa Calipso crește cu 25 de procente în primul trimestru și lansează sticla de 0,5 litri Apa Calipso crește cu 25 de procente în primul trimestru și lansează sticla de 0,5 litri
Apa Calipso, unul dintre principalii producători de apă de izvor din România, a raportat o creștere a vânzărilor de 25% în primele trei luni... Apa Calipso crește cu 25 de procente în primul trimestru și lansează sticla de 0,5 litri

Apa Calipso, unul dintre principalii producători de apă de izvor din România, a raportat o creștere a vânzărilor de 25% în primele trei luni ale lui 2018, fața de aceeași perioadă a anului trecut.

„Rezultatele sunt în linie cu obiectivele stabilite la începutul anului. Pe primele trei luni am vândut peste 50 de milioane litri de apă naturală de izvor”, afirmă Daciana Siderache, director general Apa Calipso.

Apa Calipso intră pe piața de apă îmbuteliată de 0,5 litri

„Constatăm o creștere constantă a vânzărilor la produsele noastre, ca urmare a măririi popularității brandului la nivel național. Noul produs Apa Calipso de 0,5 litri este o completare a gamei, a apărut organic ca urmare a dezvoltării brandului și business-ului nostru”, spune Daciana Siderache, director general Apa Calipso.

Creșterea la trei luni vine pe fondul investițiilor din anul 2017.

 „Una dintre priorităţile noastre pentru acest an a fost lansarea sticlei Apa Calipso de 0,5 litri. Am reușit să răspundem achizitorilor cu un produs de mare rulaj, după o investiție de 300.000 de mii euro în extinderea capacității de producție”, susține Daciana Siderache.

Apa Calipso de 0,5 litri ajunge la consumator prin intermediul magazinelor tradiționale și a hipermaketurilor, începând de luna aceasta.

Apa de izvor Calipso are un pH 8.0, similar cu cel al lichidelor din corpul uman

Pentru ca organismul nostru să fucționeze la capacitate maximă, hidratarea este obligatorie. Este important să avem mereu la îndemână o sticlă cu apă, mai ales pe timpul verii.

„Orice lichid îți poate satisface setea, dar doar apa poate reface hidratarea organismului. Apa este un element esențial în funcționarea corectă și sănătoasă a organismului, tocmai din acest motiv apa trebuie să fie naturală. Apa de izvor Calipso este extrasă de la peste 250 de metri adâncime, din Codrii Vlăsiei, fiind caracterizată de calitate și puritate. Potrivit rezultatelor analizelor de laborator, apa naturală de izvor îmbuteliată de Calipso prezintă un nivel de nitriți situat sub limita de detecție a aparatelor de laborator și un pH de 8.0, similar cu cel al lichidelor din corpul uman, fapt care o face să poată fi consumată fără întrerupere”, a subliniat Daciana Siderache, farmacist ca profesie.

Compania  Calipso a fost înființată în anul 1991, având acum peste 190 de angajați, şi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 60 de milioane de lei. Calipso este producător și îmbuteliator de apă de izvor plată și carbogazoasă, băuturi răcoritoare și apă aromatizată. Noua unitate de producție cu o capacitate de producție de peste 1.000.000 litri/zi, a fost pusă în funcțiune din 2010 și este situată in jud. Ilfov, pe o suprafață de 40.000 mp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.