Komoder deschide cel de-al doilea showroom în Bulgaria Komoder deschide cel de-al doilea showroom în Bulgaria
Komoder, primul jucător pe piața de fotolii de masaj din România, deschide un nou showroom la Sofia. Astfel, compania ajunge la două locații pe... Komoder deschide cel de-al doilea showroom în Bulgaria

Komoder, primul jucător pe piața de fotolii de masaj din România, deschide un nou showroom la Sofia. Astfel, compania ajunge la două locații pe piața din Bulgaria, prima fiind inaugurată în prima parte a anului, la Ruse.

Showroomul Komoder din Sofia se află într-o fostă galerie de artă și este poziționat ultracentral, în zona pietonală a orașului. Spațiul are o suprafață de 60 de metri pătrați, iar investiția alocată pentru amenajare s-a ridicat la 25.000 de euro.

Inaugurarea noului showroom reprezintă un punct important pentru strategia de extindere internațională pe care Komoder și-a propus-o în 2018. Recent, compania și-a făcut oficial intrarea și pe piața spaniolă, cu un magazin de prezentare deschis în centrul Barcelonei. Planurile de dezvoltare pentru acest an se concentrează cu predilecție pe lansarea de noi magazine în Belgia, România și Bulgaria.

“Suntem prezenți pe piața din Bulgaria încă din 2014, iar anul acesta am reușit să ajungem și fizic aici cu două magazine de prezentare: în Ruse și în Sofia. Dezvoltarea pe piața din Bulgaria este un obiectiv important pe care ni l-am setat pentru 2018, astfel încât ne-am propus să ajungem la trei showroomuri deschise până la finalul anului. Următoarele orașe pe care le avem în vizor sunt Varna și Plovdiv, iar creșterea pe care o urmărim este de 30%”, a declarat Adrian Rus, fondator Komoder.

Extinderea pe piața din Bulgaria confirmă popularitatea conceptului de corporate wellness, din ce în ce mai multe companii fiind preocupate de sănătatea și starea de bine a angajaților. Pentru a răspunde cât mai bine unui spectru diversificat de nevoi specifice, echipa Komoder și-a adaptat serviciile lucrând îndeaproape cu echipe de medici specializați.

Komoder a ales pentru anul în curs să se concentreze pe lansarea de magazine de prezentare care oferă posibilitatea testării, menținând focusul și pe zona de online. Cele mai apreciate fotolii sunt cele cu scanare automată, sistem de masaj în „L” complet (din zona cervicală până în zona picioarelor) și sistem de reflexoterapie.

Komoder a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro și urmărește afaceri de 3 milioane de euro în 2018. Extinderea la nivel european aduce cu sine mărirea flotei auto proprii și numărului de angajați care asigură montajul, manipularea și trainingul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.