Cum să îți transformi terasa și grădina într-un loc de poveste Cum să îți transformi terasa și grădina într-un loc de poveste
Se consideră că o curte este o extensie a individualității proprietarului casei. Alături de terasă, ea reflectă ceea ce este proprietarul unei locuințe și,... Cum să îți transformi terasa și grădina într-un loc de poveste

Se consideră că o curte este o extensie a individualității proprietarului casei. Alături de terasă, ea reflectă ceea ce este proprietarul unei locuințe și, de asemenea, care sunt o parte din hobby-urile lui. Nu aveți, însă, nevoie de o curte complicată pentru ca aceasta să fie frumoasă. Singura cerință este ca orice lucru mic să fie poziționat corect și, de asemenea, estetic pentru ca aceasta să arate fantastic. În plus, decorațiile de la curte și de pe terasa casei sunt de obicei utilizate pentru a oferi un aspect îmbunătățit. De a vă relaxa în acele momente în care aveți nevoie de o pauză binemeritată!

Decorurile din grădină sunt într-adevăr imaginea exterioară a casei dumneavoastră. De aceea, realizarea acestora este foarte importantă pentru a face casa să se învârtă după soare. Există mai multe metode de a dezvolta decoruri atrăgătoare și de a avea un fel de temă proprie, chiar și atunci când nu există nici o sărbătoare. Noi am răscolit câteva zile magazinele, iar decorațiunile și ghivecele de la ARKKA Home Lovers ne-au surprins plăcut!

Altfel spus, decorarea grădinii este un lucru care vă va umple de energie și, totodată, una dintre modalitățile prin care s-ar putea îmbunătăți setarea simplă și goală a curții. De fapt, în doar câteva acțiuni simple, atât terasa casei cât și grădina s-ar putea transforma dintr-un un peisaj obișnuit într-o zonă relaxantă și încântătoare.

Dacă aveți o curte mică, maximizați ceea ce aveți. Puteți alege să montați garduri ornamentale pentru a crea o ambianță confortabilă. Dacă vă plac plantele, asigurați-vă că nu alegeți tufișuri, deoarece acestea sunt voluminoase și ar putea necesita mult spațiu. E bine să nu supraaglomerați o zonă minuțioasă atunci când obiectivul dumneavoastră principal este de a produce mai mult spațiu sau de a crea o impresie de o curte mai mare. Păstrați peisajul cât mai simplu posibil.

Preveniți mizeria estetică, alegând doar o culoare principală, dar adăugând nuanțe diferite ale acesteia. Aceeași idee se referă și la alegerea mobilierului exterior; alegeți o singură culoare și asigurați-vă că sunt fabricate din exact același tip de material. Dacă vă place lemnul, alegeți să îl folosiți în întreg proiectul. Dacă vă place fierul forjat, alegeți restul de mobilier și corpurile de iluminat exterior care să fie în tren cu acesta.

Nu uitați că detaliile contează, iar ornamentele „aruncate” pe terasă și în curtea exterioară sunt destul de importante. Așa că, în continuare, vă vom oferi câteva imagini pe care cei de la Arkka Home Lovers ni le-au pus la dispoziție și care vă vor sprijini să vă faceți o idee despre cum să vă decorați terasa și grădina.

În încheiere vă mai spunem doar atât: nu vă limitați creativitatea, iar dacă vreți să vă invidieze vecinii (în sensul bun al cuvântului) puteți să faceți un efort și să vă documentați mai bine sau, de ce nu, să apelați la ajutorul unor consultanți profesioniști.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.